free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καββαδίας: «Ηθικό δίδαγμα το ματς με Νίκη Αλίμου»

 

Το δικό του στίγμα ενόψει της καθοριστικής συνέχειας έδωσε ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

Ματς– διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ααθήνας ήτν ααυτό ανάμεσα σε Γκυζιακό και Νίκη Αλίμου, το οποίο βρήκε τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με το «χορταστικό» 4-4

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο, ωστόσο, δεν έδωσε τη δυνατότητα στην φιλόδοξη ομάδα της Κυψέλης να διατηρήσει την διαφορά από τους διώκτες της όσον αφορά την υπόθεση άνοδος.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία στο «Abola.gr», ο οποίος θέλησε να δώσει το δικό του στίγμα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας:

«Το παιχνίδι με την Νίκη Αλίμου θα πρέπει να αποτελέσει ηθικό δίδαγμα για την ομάδα μας ενόψει της κρίσιμης συνέχειας,. Εγγώ από το ξεκίνημα της προηγούμενης εβδομάδας είχαν τονίσει τον βαθμό επικινδυνότητας που έκρυβε το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά όπως αποδείχθηκε, οι ανησυχίες μου δεν εισακούστηκαν. Μπήκαμε πολύ νωθρά κι επιτρέψαμε σε μία πολύ αξιόλογη και καθαρή ομάδα, όπως είναι η Νίκη Αλίμου να πιστέψει ακόμη περισσότερο στις δυνατότητές της.

 Το διάστημα 10’-35’ κυριολεκτικά δεν υπήρχαμε στο γήπεδο, όταν και βρεθήκαμε να χάνουμε 1-4!

 Ευτυχώς, στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουμε, αρχικά να ισοφαρίσουμε σε 4-4 κι εν συνεχίεια να χάσουμε ορισμένες πολύ σημαντικές ευκαιρίες να πάρουμε ακόμη και την νίκη. Δεν τα καταφέραμε όμως, αφού πέσαμε πάνω σ’ ένα εκπληκτικό τερματοφύλακα».

Την Λαύρα Αργυρούπολης θα φιλοξενήσει ο Γκυζιακός σε φιλικό παιχνίδι, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 25 Μαρτίου στις 4 μ.μ. στην Αλεπότρυπα. Ένα τεστ, όπου ο τεχνικός Νίκος Γεωργακάκος θα έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει τον βθαμό ετοιμότητας όλων των παικτών του, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (20/2) αγωνιστικό πρόγραμμα

Abola Team

Ώρα αποφάσεων στους Λέοντες

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα της Κυριακής (3/3)

Abola Team