free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Απόλλων Σμύρνης 1-0 εκτός τον Αγροτικό Αστέρα για την Football League

Με μια «οβίδα» του Εμάνουελ Κονέ, ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε και από την -μέχρι πρότινος αήττητη- έδρα του Αγροτικού Αστέρα (0-1) και βλέπει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα να πλησιάζει όλο και περισσότερο. 

Η Ελαφρά Ταξιαρχία, χάρη σε ένα καταπληκτικό γκολ του Εμάνουελ Κονέ, πέρασε και από την -μέχρι πρότινος αήττητη- έδρα του Αγροτικού Αστέρα με 1-0 και συνεχίζει ακάθεκτος την προσπάθειά του για άνοδο προς την Σούπερ Λίγκα. Μόνη πρώτη η ομάδα του Άκη Μάντζιου, στο +3 από τη Λαμία και στο +6 από τον Άρη.

Ο Αγροτικός μπήκε στο ματς καλύτερα, ωστόσο αδυνατούσε να φτιάξει ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Χιώτη. Με το που περνούσαν τα λεπτά, όμως, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν κατά σειρά με τους Πετρόπουλο, Σιατραβάνη και Ντάσιο. Με τη συμπλήρωση 41 λεπτών δε, πέτυχαν το γκολ που εν τέλει τους έδωσε και το πολύτιμο τρίποντο.

Ο Κονέ έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή και με τρομερό σουτ την έστειλε στο «Γ» της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Γιακουμή, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους «κυανόλευκους». Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε πάρει το προβάδισμα, έκανε άριστη διαχείριση του αποτελέσματος και εκτός από μία στιγμή που ανησύχησε στο 66ο λεπτό με το σουτ του Τριανταφυλλάκου που πέρασε λίγο άουτ, κράτησε άνετα το υπέρ της 1-0 και πανηγύρισε ακόμη ένα τρίποντο. Μάλιστα, η Ελαφρά Ταξιαρχία παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα της Football League, αυξάνοντας τη διαφορά της από τη δεύτερη Λαμία στους 3 βαθμούς και στους 6 από τον τρίτο Άρη.            

Related posts

Ξάνθη-Ατρόμητος 0-2

Abola Team 2

Παίκτης των Τρικάλων ο Ανδρέας Τσίπρας

Abola Team 2

Α.Ε. Χαλανδρίου: Οι αθλητές της Ακαδημίας λαμβάνουν οδηγίες για την ατομική τους προπόνηση

Γιώργος Ανανίδας