free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωστένογλου: Δεν έγινε τίποτε ακόμα…

Η σημαντική νίκη επί του Πανελευσινιακού σε συνδυασμό με την ήττα της Λαμίας έφερε τον Άρη ακόμα πιο κοντά στις θέσεις ανόδου.

 

Το πρωτάθλημα όμως έχει δρόμο ακόμα και ο έμπειρος αλλά και επιτυχημένος τεχνικός Νίκος Κωστένογλου το ξέρει αρκετά καλά. 

Στην ομιλία του μετά το ματς κόντρα στην Ελευσίνα, ο 47χρονος τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες, ξεκαθαρίζοντας όμως από την άλλη ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνιση σας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλετε και την αύρα που αποπνέετε. Πρέπει όμως να θυμάστε ότι ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα. Υπάρχει δρόμος μπροστά μας και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωστένογλου στους ποδοσφαιριστές της ομάδας εν όψει και της κρίσιμης αναμέτρησης στα Τρίκαλα την ερχόμενη Κυριακή.

Γνωρίζει άλλωστε πολύ καλά πως αυτό το σερί των πέντε νικών μπορεί να… συνεπάρει την ομάδα, για αυτό και προσπαθεί να διατηρήσει τους πάντες σε εγρήγορση. Αγωνιστικά και πνευματικά…

Related posts

Ελλάδα-Κροατία 0-0-Αποκλείστηκε η Εθνική μας από το Μουντιάλ

Abola Team 2

O Γιατρός Aντώνης Λεμονής λόγω απρόοπτου τεχνικού προβλήματος σήμερα στις 10 π.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 2-2

Abola Team 2