free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πανέτοιμο για Ήφαιστο το Κερατσίνι

Την προετοιμασία τους για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τους «ερυθροκίτρινους» ολοκλήρωσαν οι Κυπελλούχοι Πειραιά.

 

To παιχνίδι με τον Ηφαιστο βρίσκεται στο προσκήνιο για την ομάδα μας, αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στο  γήπεδο του Σχιστού, το Σάββατο, και θα ξεκινήσει στις 16.30.

Οι “Ροσονέρι” ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασίας τους με μοναδική απουσία, αυτή του τιμωρημένου Μπατή  που εκτίει την δεύτερη αγωνιστική  της τιμωρίας του απο την αποβολή στον τελικό.  Για το εν λόγω ματς μίλησε στο επίσημο σαιτ της ομάδας, ο  άμεσος συνεργάτης του κου Σπάθα,Νίκος Νταλαμπίρας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: “Συνεχίζουμε με απόλυτη προσήλωση στο στόχο μας , χωρίς προβλήματα πλην την τιμωρία του Μπατή.Έχουμε πολλές επιλογές , κ οποίος αγωνίζεται πρεπει να δίνει σε κάθε παιχνίδι το 100 % ανεξαρτήτως δυναμικής του αντιπάλου. Εχει γίνει τεράστια προσπάθεια άπ την αρχή , και το γεγονός οτι πλέον παίζουμε στην φυσική μας έδρα , μετά απο σχεδόν ενα ολόκληρο πρωτάθλημα είναι έξτρα κίνητρο για όλους .Θέλουμε κ πρέπει ο κόσμος να είναι κοντά στα παιδιά που τιμούν την φανέλα του Κερατσινίου , κ όλοι μαζι με απόλυτη συγκέντρωση και προσοχή να τα δώσουμε ολα για ακομα ενα τρίποντο , απέναντι σε μια πολυ καλη ομάδα οπως είναι ο Ήφαιστος Νίκαιας.”

 

 

 

Related posts

«Ποδαρικό» με το δεξί ο Ήφαιστος

Kώστας Παλαιολόγος

«Βόμβα» με Λέκκα ο Αετός Κορυδαλλού!

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Κουβέλης «άρχοντας» του τελικού

Kώστας Παλαιολόγος