free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έκανε το «μπαμ» η Κύπρος Κορυδαλλού!

Με τέρματα των Κατσούλα (87′) και Ντα Κόστα (89′) οι Κορυδαλλιώτες πέτυχαν μία τεράστια ανατροπή, θριαμβεύοντας της πρωτοπόρου Οδηγήτριας με 1-2 στην Χαραυγή.

 

Τα πάνω – κάτω σε ό,τι αφορά τα δρώμενα της κορυφής στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά έφερε η μαχητική Κύπρος Κορυδαλλού, η οποία θριάμβευσε με 1-2 της Οδηγήτριας στην Χαραυγή!

Οι Κορυδαλλιώτες με τη σπουδαία τους αυτή επιτυχία, όχι μόνο αναρριχήθηκαν στην ιδιαίτερα τιμητική τρίτη θέση του ομίλου με 52 πόντους, αλλά έδωσα την ευκαιρία στον ΑΟ Καραβά να βρεθεί στην κορυφή, εφόσον το απόγευμα της Κυριακής επικρατήσει του γειτονικού Ατρομήτου Πειριαά στο Δημοτικό Ρέντη.

Τα πρώτα 80 λεπτά σε καμία περίπτωση δεν έκρυβαν τόσες πολλές συγκινήσεις.

Η Οδηγήτρια, μάλιστα προηγήθηκε στο 81’ με βραία ενέργεια και σουτ του Παπαθανασίου, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και στα τελευταία λεπτά =πέτυχαν μία μυθική ανατροπή!

Αρχικά ο Κατσούλας στο 87  ισοφάρισε σε 1-1, για να έρθει ο Ντα Κόστα στο 89 ‘ με κοντινό σουτ να πετύχει το 1-2 και να «υπογράψει» μία τεράστια σ εαξία νίκη για την ομάδα του, η οποία δημιουργεί νέα δεδομένα!

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Στεργίου, Ξηρογιάννης, Χονδρουδάκης, Χατζήπαπας, Πλάκας, Καλουδιώτης, Παπαθανασίου, Χατζάκης (80΄ Τσιρκινίδης), Μακρής (85΄ Δημόπουλος), Κολιούσης, Κοττάκης (60΄ Κωνσταντακόπουλος).

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Αλευρής, Φαφούτης (73΄ Σταυρόπουλος), Κολλιάκος (85΄ Τάπραντζης), Ρικούνοβ, Κόμης, Κατσούλας, Σιμάκου, Λοϊζίδης, Παυλόπουλος, Πολυχρονίδης, Μουτάφης (63΄ Ντα Κόστα).

 

 

Related posts

Πανίσχυρη διοίκηση απέκτησε η Χαραυγή

«Ντόρτια» η ΑΕ Θύελλας Αχιλλεα Κορυδαλλού

Kώστας Παλαιολόγος

Ο γνωστός και πετυχημένος προπονητής της Ελλάς Ποντίων Χρήστος Τάσσης σήμερα τελικά στις 11 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου