free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έστω και δύσκολα η Λαμία 2-1 τα Χανιά

Τα Χανιά δυσκόλεψαν τη Λαμία με το γκολ του Σταματή, αλλά η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επιστρέψει -προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Η Λαμία, μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε 2-1 των Χανίων με ανατροπή και επέστρεψε -προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας (είναι ισόβαθμη με τον Απόλλωνα Σμύρνης που έχει ματς λιγότερο). 

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους. Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών ο Τσουκάνης σέντραρε από τα δεξιά, ο Παπαργυρίου έκανε τραγικό λάθος και έδωσε την ευκαιρία στον Σταματή να βάλει τους Κρητικούς μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα, ο Βασιλείου αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και συνεπώς κόκκινη κάρτα του διαιτητή αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. 

Αυτή η εξέλιξη φάνηκε να… βολεύει τους γηπεδούχους που ισοφάρισαν άμεσα με πέναλτι του Βασιλόγιαννη, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος σε χέρι του Τσουκάνη. Και λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, έφτασαν στην ανατροπή. Ο -νεοεισελθόντας στον αγωνιστικό χώρο- Φερφελής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου έγραψε το 2-1, με το σκορ να παραμένει μέχρι το φινάλε και τη Λαμία να παίρνει ένα «χρυσό» τρίποντο στην προσπάθειά της να πάρει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. 

Related posts

Επέστρεψαν στα θρανία Βασιλόγιαννης και Βαλιός της Λαμίας

Abola Team 3

Ξεκίνησε η οικονομική ενίσχυση στα ερασιτεχνικά σωματεία

Γιώργος Ανανίδας

Tα αποτελέσματα του Κυπέλλου Ελλάδας! (Live)

Abola Team