free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 2-1 τον ΠΑΣ Γαλάτσι

Την αξία που έπρεπε, έδωσε η Ελπίδα στο μεγάλο «διπλό» της περασμένης αγωνιστικής μέσα στην Τερψιθέα.

Η ομάδα των Αγίων Αναργύρων ήθελε περισσότερο τη νίκη στην αναμέτρηση με το Γαλάτσι και επικράτησε με 2-1, αυξάνοντας κι άλλο τις πιθανότητές της για παραμονή στην κατηγορία. Πρωταγωνιστής για τους πράσινους ήταν ο εξελίξιμος Γιώργος Λάμπος, ο οποίος πέτυχε το ένα γκολ με θαυμάσιο τρόπο και δημιούργησε το άλλο.

Μόλις στο 8′ ο 20χρονος άσος υποδέχθηκε την μπάλα με εξαιρετικό στοπάρισμα από το μακρινό γέμισμα του Καλκάνη και με επιτόπιο πλασέ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, που σπάνια βλέπουμε ακόμη και στα γήπεδα της σούπερ λίγκας. Η Ελπίδα μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος, φροντίζοντας να ισχυροποιήσει τις βάσεις για την επικράτηση. Ήταν το 50′ όταν ο Λάμπος εκτέλεσε κόρνερ, ο Ράγγος έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Μετχόζα με μία δεύτερη, κοντινή, έγραψε το 2-0. Μάλιστα, στο 59′ θα μπορούσαν οι γηπεδούχοι να έχουν πετύχει ένα τρίτο τέρμα, αν η μπάλα πήγαινε μερικά εκατοστά πιο δίπλα και όχι στο δοκάρι, μετά το σουτ που επιχείρησε ο Πετανάι από το ύψος της περιοχής. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 2-1 στο 79′, με τον Μπίλο να σκοράρει με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Με λάθη η διαιτησία του Τσατσούλη, καλοί οι Μπαράκος και Τεβεκέλης.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Νίκος Νικολακόπουλος): Παπαδιώτης, Στεργίου, Καλκάνης, Ράγγος, Πανταζής, Κάτρης, Λάμπος, Παρασκευόπουλος (91′ Σκοπελίτης), Μετχόζα (89′ Πάσχος), Πετανάι, Μπεράτζε (70′ Αντωνίου)

ΓΑΛΑΤΣΙ (Παναγιώτης Κοτσοβός): Νικέλ, Βαμβακάρης (70′ λ. τρ. Τσόλκας), Ευαγγέλου, Μπαρμότση, Κοσκινάς, Μπίλο, Θεοδωρακάτος, Ροπάι (61′ Ξυδούς), Παπαδόπουλος (70′ Αζάκας), Σιάννη, Μπίντζος.

Related posts

Σωτήρης Ρίζος (Αστέρας Εξαρχείων): Θα είμαστε ανταγωνιστικοί

admin

Μαντζούνης: «Μας περιμένουν πέντε τελικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Ρούσσος: «Φίλαθλοι, έφτασε η ώρα η δική σας!»

Kώστας Παλαιολόγος