free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Το Ρουφ 3-1 τον Θρίαμβο Αθηνών

Επέστρεψε στις νίκες το Ρουφ που σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και άριστη κυκλοφορία της μπάλας και από τις δύο ομάδες επικράτησε του Θρίαμβου Αθηνών με 3-1.

Στο 26′ ο Μπεκατώρος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Δούδουμα το 1-0. Στο 48′ ο αρχηγός του Θρίαμβου Αθηνών Αρώνης με ωραία προσποίηση και γυριστό σουτ το 1-1. Στο 58′ ακυρώθηκε ως οιφσάιντ γκολ με κεφαλιά που πέτυχε ο Ντερμίσι ενώ στο 78′ πάλι ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου Μπεκατώρος με πλασέ από ασίστ του Φωτόπουλου έδωσε νέο προβάδισμα στο Ρουφ.

Στο 82′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Τσικριτέας των φιλοξενούμενων ενώ στο 90′ ο Νταβαρίνος με έξυπνο απευθείας φάουλ έγραψε το τελικό 3-1. Μεγάλη απόκρουση του γκολκίπερ Κουνάδη στο 86′ σε δύσκολο φάουλ του Αρώνη. Στο 59′ ο Ντερμίσι βρέθηκε κυριολεκτικά μόνος του αλλά έστειλε την μπάλα άουτ από το ύψος του πέναλτι. Στο 79′ από ασίστ του Γαλάνη ο Μπεκατώρος που βρέθηκε μόνος του πλάσαρε αλλά πριν περάσει την γραμμή η μπάλα και καταλήξει στα δίχτυα πρόλαβαν και απομάκρυναν οι αμυντικοί του Θρίαμβου Αθηνών.  Άριστοι στα καθήκοντά τους το διαιτητικό τρίο Σταυρόπουλος, Ματσούκας, Λασπάς και ο παρατηρητής Γιάννης Βλασταράς.

ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Τομπουλίδης, Χατζηγιαννάκος(63′ Μέμας), Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Μπεκατώρος, Σκεύης(53′ Σαμαράς), Φωτόπουλος, Νταβαρίνος, Γαλάνης. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Πανουσόπουλος, Ευθυμιόπουλος, Ζαρκαδούλας, Κλαπής, Δούμουρας, Τσικριτέας, Αρώνης, Τζανετάκης(70′ Παππάς), Τάσης(57′ Κωστόπουλος), Ντερμίσι, Καλούμενος(32′ Δρακάς). 

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Κουσάνας: «Να αποδείξουμε ότι η πορεία μας δεν είναι τυχαία»

Kώστας Παλαιολόγος

Μηνίσκο ο Βουγιουκλάκης!

Abola Team

Γαζής: «Ο διαιτητής καθόρισε το αποτέλεσμα»

Kώστας Παλαιολόγος