free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Υπάρχει μεγάλο ταλέντο και βάθος!»

Τον ενθουοιασμό του από το βάθος, αλλά και την ποιότητα των νεαρών παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας εξέφρασε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

 

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του και την νέα ευρεία νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με ,,, θύμα τον Ήφαιστο Νικαίας, παρουσιάστηκε ο Βασίλης Σπάθας.

 

Ο αρχιτέκτονας των φετινών επιτυχιών του Κερσατσινίου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης του «Π. Σαλπέας», που βρήκε τους «ροσονέρι» να επικρατούν άνετα με 3-0 και να συνεχίζουν ακάθεκτοι την φρενήρη τους κούρσα προς την άνοδο στην  Γ’ Εθνική  εξήρε την αγωνιστική εικόνα των παικτών του, εκφράζοντας παράλληλα τον ενθουσιασμό του για την ποιότητα που ξεχειλίζει και στις ακαδημίες:

 «Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την γενικότερη εικόνα και την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μου. Ξέχωρα όμως από την ευρεία νίκη, είχαμε τη ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά, που προέρχονται από τις υποδομές και διαπιστώσαμε ότι υπάρχει μεγάλο ταλέντο στην ομάδα, αλλά και σε παιδιά, τα οποία ξεπηδούν από τις ακαδημίες μας και δείχνουν ότι μπορούν με πολλές αξιώσεις να σταθούν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Συνεχίζουμε τηn προσπάθειά μας και συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Πήρε Δεληβασίλη η Χαραυγή!

Abola Team

«Ματσάρα» στο Μοσχάτο!

Kώστας Παλαιολόγος

Νέα εμφάνιση για τον Αμπελακιακό

Abola Newsroom