free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Μείωσε τη διαφορά ο Χαραυγιακός, νίκη το Χαλάνδρι, ήττα ο Πανερυθραϊκός

Ο Χαραυγιακός που νίκησε με 2-0 τον Φωστήρα Ηλιούπολης εκμεταλλεύτηκε την νέα γκέλα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου και μείωσε στον έναν πόντο την απόσταση από την κορυφή.

Ο Γιαννόπουλος στο 46′ και ο Φωστέρης στο 51′ οι σκόρερ του Χαραυγιακού σε αυτό το ματς ενώ οι νικητές είχαν και δοκάρι στο 28′ με τον Κωνσταντίνου όπως και ο Φωστήρας Ηλιούπολης στο 17′ με τον Λεπτάκη.

Επέστρεψε στις νίκες το Χαλάνδρι που έχοντας σκόρερ τον Καρακάση στο 16′ και Κατσιούλη στο 76′ νίκησε 2-1 το Καματερό για το οποίο σκόραρε στο 40′ με πέναλτι του Μπούγια.

Νέα ήττα για τον Πανερυθραϊκό που αυτή τη φορά ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τους Τράχωνες. Τα γκολ των Τραχώνων πέτυχαν ο Δημογιάννης στο 70′ και ο Δράμπαλης στο 90′. Οι νικητές τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες αφού αποβλήθηκαν στο 75′ ο Δημογιάννης με δεύτερη κίτρινη και στο 85′ ο Ζαπάντης με απευθείας κόκκινη. Το γκολ του Πανερυθραϊκού από τον οποίο αποβλήθηκε στο 80′ ο Γλυνός με δεύτερη κίτρινη πέτυχε ο Τσιμπάκης στο 80′ με πέναλτι.

Related posts

Κασιανός Δημήτρης (Χαραυγιακός): “Συνεχίζουμε δυνατά”!

abola10

Η Αγ. Παρασκευή 2-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Abola Team 3

Σήκωσε την κούπα η εφηβική ομάδα της Αγ. Παρασκευής των Δημήτρη Κωνσταντόπουλου-Γιάννη Θανόπουλου στον τελικό του Θουκυδίδειου Cup

Abola Team 3