free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Σαρωνικός Αναβύσσου 2-0 τον Πρωτέα Παλ. Φώκαιας

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ο Σαρωνικός που ήταν πιο ουσιαστικός στην τελική εκτέλεση κατάφερε να κερδίσει με 2-0 τον Πρωτέα Π. Φωκαίας!

 

Για το πλαίσιο της 27ης αγωνιστικης της Β’ ΕΠΣΑΝΑ, η ομαδά του Γιώργου Τσομπανάκη με 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε το ντέρμπι «γοήτρου» από την ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου που υστέρησε στην τελική φάση. Το σοκαριστικό γεγονός του 5′, «επισκίασε» κάπως το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς ο Διακορωνάς έσπασε το πόδι και αποχώρησε με αυτοκίνητο του ΕΚΑΒ για το νοσοκομείο!

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά έχοντας ως βασικό γνώμονα τα μετόπισθεν. Έτσι, το παιχνίδι της κατοχής ήταν μοιρασμένο, με τους μεν γηπεδούχους να διατηρούν μια ελαφρά υπερόχη και τους δε φιλοξενούμενους να προσπαθούν να επιβάλουν το δικό τους παιχνίδι! 2-3 καλές στιγμές υπήρξαν στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς την σπουδαία τελική και το 0-0 ήταν δικαιολογημένα το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγώνας απέκτησε μεγαλύτερο πάθος και δύναμη με τον Σαρωνικό να μοιάζει πιο απειλητικός! Έτσι στο 70′ και μετά από ωραίο πλασέ εντός περιοχής του Χαρίτου, πραγματοποιήθηκε το 1-0 για τους γηπεδούχος. Η υπεροχή για τον Σαρωνικό μετά το γκολ ήταν ακόμη μεγαλύτερη και 5′ μετά το πρώτο γκολ, ήρθε και το δεύτερο με εξαιρετική ατομική ενέργεια του Κοντογιαννόπουλου, κλειδώνοντας έτσι το τρίποντο της νίκης για την ομάδα του! Δίκαιη η επικράτηση για τον Σαρωνικό που εκμεταλλευτηκε καλύτεα τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν για γκολ, εν αντιθέσει με τον Πρωτέα που ήταν άστοχος.

Ο πρόεδρος, ο προπονητής και οι παίκτες του Σαρωνικού ευχήθηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Πρωτέα Διακορωνά που έσπασε το πόδι του!

Διαιτητές: Κάντζος, Πειρασμάκης, Νίκας.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Καραλής, Μαλατάνος, Ναυπλιώτης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Παπαγιάννη, Τσομπανάκης, Κόεχλερ, Χαρίτος, Κοντογιαννόπουλος 91′ Στουραΐτης), Λέμε (59′ Αδαμίδης).

ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Παπαβασιλείου, Καλαβρός, Νίνα, Χύκα (84′ Μακρυπίδης), Αναγνώστου, Κατσούλας, Τσιάτσιος, Θάνος (55′ Ζντράβα), Σκούφης, Πασάς, Διακορωνάς (5′ Παπακωνσταντίνου λ. τρ.) 

Related posts

To πρόγραμμα της Β’ ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team

Στην επόμενη φάση ο Θησέας!

Ρένος Γιαμπουράς

Ηρωική νίκη ο ΑΟ Άρτεμις 2-1 την Βουλιαγμένη

Abola Team 3