free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΠΕΙΡΑΙΑ

«Πολυβόλο» η ΑΕ Σαλαμίνας

Σαρωτικοί οι νησιώτες συνέτριψαν με 4-0 εκτός έδρας την αντίσταση του Πήγασου Αγίου Διονυσίου.

 

Την εξαιρετική της πορεία στον «μαραθώνιο» της Γ’ ΕΠΣ Πειραιά συνέχισε η ΑΕ Σαλαμίνας, η οποία  συνέτριψε εκτός έδρας τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου με 4-0.  Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν αν έχουν σε καταπληκτική ημέρα τον Πούτο, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, οδηγώντας την ομάδα του εκ του ασφαλούς προς την ευρεία νίκη (34′ 61′ 68′).

Το… κερασάκι στην τούρτα, το πρόσθεσε ο Γκιόκας στο 73’.  Να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο Χατζησταύρος είδε στο 82′ δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πήγασος: Κωνστντόπουλος, Σδρένιας, Σιγάλας, Χατζησταύρου, Στεφανίδης, Κοτζαμάνης (68′ Χειράκης), Τουλουμτζής (75′ Φιλιππάκος), Τριχάς (53′ Κοκκινάκης), Χατζησταύρου, Κοκκινάκης, Μπιρλούδης.

ΑΕ Σαλαμίνας: Βουκούτης, Παπαπαναγιώτου, Σαράτσι, Στόικου, Λαουνάρος (76′ Παλλάς), Τζανάκος, Γκιόκας (78′ Μητράκης), Μακρής (68’Πανούρης), Κότσια, Περράκης, Πούτος.

 

  

Related posts

ΕΠΣΠ: Τα πλήρη αποτελέσματα και οι βαθμολογίες της 20ης Αγωνιστικής

Abola Newsroom

Βάλβης στην ΑΕ Νίκαια

abola10

Η Ένωση Πειραιά για τα play-off της Γ΄ Κατηγορίας, τις αποφάσεις της Πεοθαρχικής Επιτροπής με ποινές σε παίκτες και παράγοντες και κλήσεις σε απολογία και η ενημέρωση της Επιτροπής Υποδομών

Abola Team 3