free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλικός αγώνας στην μνήμη του Κώστα Καρασμάνογλου

 

 

Στην διεξαγωγή φιλικού στην μνήμη του εκλιπόντα φορ προχώρησαν για την Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου οι ομάδες της Αγίας Βαρβάρας και του Αιγάλεω.

 

Σε μία κίνηση ενδεικτική του έντονα ευαισθητοποιημένου και κοινωνικού τους προφίλ, προβαίνουν οι ομάδες της Αγίας Βαρβάρας και του Αιγάλεω.

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο που βρήκε πριν από λίγους μήνες τον Κώστα Καρασνάλογλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή στα 41 του μόλις χρόνια τα ξημερώματα της 15ης Ιανουαρίου 2017, έπειτα από ατύχημα που είχε τα περασμένα Χριστούγεννα.

Έτσι λοιπόν, την Μεγάλη Δευτέρα στις 10 Απριλίου και στις 4 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ», οι ομάδες παλαιμάχων της Αγίας Ελεούσας, του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΣΥΒΕΠΑΠ), της Ιεράπολης, της ΑΕ Αιγάλεω και της εταιρείας, όπου ο εκλιπών εργαζόταν, θα δώσουν φιλικό αγώνα στην μνήμη του Κώστα Καρασμάνογλου, ενώ πριν την έναρξη θα επιδοθούν αναμνηστικές πλακέτες στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου παίκτη, που όπως είπαμε έφυγε τόσο άδικα και τόσο πρόωρα, μόλις στα 41 του χρόνια!

Αν μη τι άλλο μία κίνηση  αξιομnημόνευτη, η οποία κελείτια να βρει κι άλλους μιμητές κι έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους ότι το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός είναι πάνω απ’ όλα υγεία πνευματος και διασκέδαση.

Related posts

Γαζής: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στον πρωτοπόρο»

Kώστας Παλαιολόγος

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: “Με απουσίες, αλλά με καλή ψυχολογία στη Νέα Ιωνία”

abola10

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μοιρασιά στη ματσάρα!

abola10