free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καββαδίας: «Έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς»

Στην κρισιμότητα των επόμενων αναμετρήσεων αναφέρθηκε ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

 

Ως ιδανική ευκαιρία για μία μίνι προετοιμασία αντιμετωπίζουν στον Γκυζιακό την διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΑ λόγω του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

Η εντός έδρας ισοπαλία με 4-4 απέναντι στην Νίκη Αλίμου, η οποία δεν επέτρεψε στην φιλόδοξη ομάδα της Κυψέλης να ξεφύγει από τους διώκτες της στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ  στην προσπάθεια, που καταβάλλει για την άμεση επάνοδό της στην Β’ Κατηγορία ανήκει πλέον στο παρελθόν κι άπαντες προετοιμαζόνται κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες.

Με σκοπό να εμφανιστεί πανέτοιμη ενόψει της επόμενης δύσκολης, όσοι και ιδιαίτερα κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης που την περιμένει κόντρα στην Θύελλα Περιστερίου.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία στο «abola.gr»

«Το ρεπό λόγω του εορτασμού της 25ης Μαρτίου μας δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε αυτή την διακοπή και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι και με τον απόλυτο βαθμό συγκέντρωσης, ενόψει του επερχόμενου δύσκολου, όσο και πολύ κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα που μας περιμένει κόντρα στη Θύελλα Περιστερίου» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου παράγοντα του Γκυζιακού, για να προσθέσει:

«Έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από αυτόν κόντρα στην Θύελλα Περιστερίου κι οφείλουμε να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι, ώστε να φθάσουμε ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου που έχουμε θέσει, που δεν είναι άλλος από την άμεση επάνοδό μας στην Β’ Κατηγορία. Στο ποδόσφαιρο τίποτε δεν σου χαρίζεται εάν δεν προσπαθήσεις κι εμείς θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, ώστε να πολλαπλασιάσουμε τις πιθανότητές μας. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και λίγα λόγια. Τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο».

Related posts

O Λαρισαϊκός 4-1 τους Λέοντες

Abola Team 3

«Καρέ» ταλαντούχων παικτών η ΑΕ Δάφνη Δάσος Χαίδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Πενταπλό «χτύπημα» το Δάσος Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος