free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη!»

Στην κρίσιμη συνέχεια του «μαραθωνίου« του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ στρέφει την προσοχή του πλέον ο τεχνικός του ΑΟΝΑ Δημήτρης Μπουγάς.

 

Επιχείρηση – προσγείωση σήμανε στον ΑΟΝ Αργυρούπολης μετά την πολύ σημαντική εκτόε έδρας νίκη επί του Κολωνού. 

Μία επιτυχία, η οοία επέτρεψε στο συγκρότημα των νοτιοανατολικών προαστίων να πραγματοποιήσει αποφασιστικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας Μα πάνω απ’ όλα όπλισε τη αυτοεποίθηση όλων ενίψει της καθοριστικής τελικής ευθείας του πρωταθλήματος

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Δημήτρη Μπουγά στο «Αbola.gr»:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη σ’ ένα δύσκολο γήπεδο από πλευράς διαστάσεων. Καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε μία στημένη φάση και να φθάσουμε σε μία πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σ’ ένα  πολύ ποιοτικό αντίπαλο. Μετά το γκολ, που πετύχαμε αμυνθήκαμε σωστά, κρατήσαμε πίσω και δείξαμε χαρακτήρα» ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Εθνικού και του Πανιωνίου, για να συμπληρώσει:

«Όποτε η ομάδα μας παίζει με την πλάτη στον τοίχο καταφέρνει να δείχνει τις αρετές της και να φτάνει στο αποτέλεσμα που θέλει. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και τίποτε δεν έχει κριθεί. Μας περιμένουν έξι ακόμη τελικοί, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της προσεχούς αγωνιστικής κόντρα στον Αττικό. Ένα παιχνίδι στο οποίο οφείλουμε να παρουσιαστούμε απόλυτα προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι, ώστε να φθάσουμε σε μία ακόμη νίκη, η οποία θα δώσει αξία στο «διπλό» που πήραμε κόντρα στον Κολωνό»

Related posts

Ο έμπειρος επιθετικός του Χαλκηδονικού Ντίνος Γουδέλης

Τάσος Ζαφειρίου

Μπουγάς: «Τελικός το ματς με την Αρμενική!»

Φιλίππου: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Kώστας Παλαιολόγος