free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Συνεχίζουμε στο ίδιο πνεύμα»

Το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής συνέχειας του πρωταθλήματος έδωσε ο προπονητής της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

Την επιστροφή της στις νίκες πραγματοποίησε η Λυκόβρυση, με την εκτός έδρας επιτυχία της επί της Ένωσης Βοτανικού με 1-0.

 Ένα «τρίποντο», που επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να εδραιωθεί στην ιδιαίτερα τιμητική τέταρτη θέση του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 43 πόντους και βέβαια να ατενίζει την κρίσιμη συνέχεια του «μαραθωνίου» με περίσσια αυτοπεποίθηση. 

Ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωαάννου με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Abola.gr» έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την κρίσιμη συνέχεια

  «Παρά το γεγονός ότι η απόδοσή μας δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, φθάσαμε σε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας παρέχει τη δυνατότητα να διατηρηθούμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ίσως να επηρεαστήκαμε μέχρι ενός βαθμού από την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρηση. Το θέμα είναι ότι έστω και δύσκολα πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, παρά την αποβολή του Δημήτρη Κωτσιόπουλου» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της Λυκόβρυσης, για να προσθέσει:

 «Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε στο ίδιο αγωνιστικό πνεύμα και στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που μας περιμένουν. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να φθάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος» 

Related posts

Ιωάννου: «Να δώσουμε το 100% κόντρα στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου»

Kώστας Παλαιολόγος

Ντόκος: “Σημαντικό ντέρμπι”

abola10

Παναγιωτάκης Σταύρος (Άτταλος): “Έχουμε ισάξιους παίκτες”

abola10