free page hit counter
11.6 C
Αθήνα
Μάρτιος 30, 2023
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθησυχαστική η ΠΑΕ Χανιά σχετικά με την συμμετοχή της

Καθησυχαστική ήταν η ΠΑΕ ΑΟ Χανίων σχετικά με την ανάκληση συμμετοχής από την ΕΕΑ, ενώ παράλληλα υπήρξε και τοποθέτηση για το θέμα που προέκυψε με τον Στέλιο Τσουκάνη.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Σε απάντηση των δημοσιευμάτων σχετικά με την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής και των προσφυγών, η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά δηλώνει ότι ο κόσμος δεν πρέπει ν΄ ανησυχεί.

Για την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής η εγγυητική αποστολή θα καλυφθεί την κατάλληλη στιγμή. Σε ό,τι αφορά στις προσφυγές των Δεινόπαπα, Χατζηλιάδη, Πρίφτη, αυτές ήδη διακανονίστηκαν και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ομάδα μας.

Όσον αφορά στον Στέλιο Τσουκάνη, έχουμε να πούμε ένα πράγμα. Στους ποδοσφαιριστές αυτούς οφείλουμε σεβασμό και εμπιστοσύνη, γιατί πραγματικά τους αξίζει».

Related posts

Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη 2-0

Abola Team 2

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-0

Abola Team 2

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (17/10) αγωνιστικό πρόγραμμα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team