free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανωλάς: «Το σκορ μας αδικεί»

 

Την άποψη ότι η ομάδα του θα μπορούσε κάλλιστα να αποφύγει τη ήττα από τον Άγιο Θωμά, εξέφρασε ο τεχνικός του Καλαμακίου Νίκος Μανωλάς.

 

Σε ήττα από τον ισχυρό Άγιο Θωμά με 1-0 υποχρεώθηκε το μαχητικό Καλαμάκι, το οποίο παρέμεινε στις θέσιες της επικίνδυνης ζώνης του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Παρά το γεγονός ότι το συγκρότημα των νοτίων προαστίων πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, εντούτοις δεν μπόρεσε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι να διατηρήσει το αήττητο.

Ο τεχνικός Νίκος Μανωλάς μιλώντας στο «abola.gr» ισχυρίστηκε μότι οι παίκτες του εμφάνισαν εξαιρετικό πρόσωπο απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου:

«Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών μου. Κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλό μας κι εκτιμώ ότι το σκορ μας αδικεί κατάφωρα.

Το πέναλτι, που έκρινε την αναμέτρηση ήταν αμφισβητούμενο και ειλικρινά εκφράζω την απορία μου για την ευκολία με την οποία ο ρέφερι του αγώνα το καταλόγισε σε βάρος μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Καλαμακίου, για να προσθέσει:

«Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοσή μας. Δημιουργήσαμε και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες να πάρουμε κάτι θετικό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας στοίχισε και η απουσία του Άρη Γιάρα, ενός παίκτη, που διακρίνεται για τη ικανότητά του στο σκοράρισμα. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην δύσκολη, όσο και ιδιαίτερα απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου κάθε παιχνίδι έχει και χαρακτήρα τελικού για εμάς, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στα Μελίσσια»..

 

Οστικό οίδημα ο Γιάρας

Δυσάρεστα είναι τα μηνύματα που καταφθάνουν στην τεχνική ηγεσία του Καλαμακίου αναφορικά με την σοβσαρότητα του τραυματισμού του Άρη Γιάρα. Ο νεαρός φορ σητν προσπάθειά του να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν στην ενεργό δράση, υπέστη οσιτκό οίδημα, όπως διέγνωσε ο διακεκριμένος γιατρός και Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος Χρήστος Δάρρας που τον εξέτασε. 

Related posts

Σοκ με Θεοδωρακάτο στο Γαλάτσι!

Κώστας

Τέλος ο Βερυκάκης από τον Γκυζιακό, αναλαμβάνει υπηρεσιακός ο Ραμούνδος

Kώστας Παλαιολόγος

«Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι!»

Kώστας Παλαιολόγος