free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δίνει όλα για Ρομπέρτο ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ρομπέρτο σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που υποστηρίζει ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει ανάψει το “πράσινο φως” για να αρχίσουν οι συζητήσεις για  την απόκτηση του 31χρονου τερματοφύλακα από την Εσπανιόλ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Arena”, ο Βλάνταν Ιβιτς έχει ζητήσει την απόκτηση ενός τερματοφύλακα για τη νέα σεζόν και ο Ρομπέρτο είναι η περίπτωση που καλύπτει όλα τα στάνταρ.

Με βάση πάντα το δημοσίευμα, από τη στιγμή που ο 31χρονος Ισπανός γκολκίπερ δεν έχει θέση βασικού στην Εσπανιόλ (είναι μπροστά του ο Ντιέγκο Λόπεθ), υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την απόκτησή του και εκτιμάται ότι αυτό μπορεί να γίνει με αγορά των δικαιωμάτων του που θα κυμαίνεται περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Ρομπέρτο έχει αγωνιστεί μόλις σε 4 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο φέτος.

Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέψει κανείς το δέσιμό του με τον Ολυμπιακό, όπως επίσης και το ότι ο ίδιος είχε ζητήσει να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στην Ισπανία για να είναι κοντά στα παιδιά του.

Related posts

Συνέλευση ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ηλυσιακού

Abola Team

Θρασύτατες προκλήσεις οπαδών της Σάλκε με σημαίες Σκοπίων και ύβρεις

Abola Team 3

Φαν’τ Σιπ: «Αν δεν πίστευα στην πρόκριση δεν θα ήμουν εδώ» (photos+video)

Abola Newsroom