free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χατζηαλέξης: «Μονόδρομος η νίκη με Γλυφάδα!»

 

 

Το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας του πρωταθλήματος δίνει ο τεχνικός του Χαραυγιακού Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, ώστε η ομάδα του να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

 

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για την κατάκτηση του τίτλου στον πρώτο συναρπαστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας, παρουσιάζονται άπαντες στον Χαραυγιακό.

 

Η ιστορική ομάδα έχει επιχειρήσει ένα απίστευτο ντεμαράζ της τελευταίες αγωνιστικές, το οποίο την έχει φέρει μόλις στον έναν πόντο διαφοράς πίσω από τον πρωτοπόρο Θρίαμβο Χαϊδαρίου (σ.σ. που με την σειρά του έμεινε στο 0-0 κόντρα στον Ήφαιστο Περιστερίου)

 

Ο τεχνικός Μαργαρίτης Χατζηαλέξης με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr»

επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για τη συνέπεια που έδειξαν κόντρα στις πολλές απουσίες που ταλάνιζαν την ομάδα:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας έδωσε τη δυνατότητα να μειώσουμε στον ένα πόντο τη διαφορά μας από την κορυφή.

 

Παρά το γεγονός ότι από πολύ νωρίς υποχρεωθήκαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Μπίρμπιλη, εντούτοις δείξαμε χαρακτήρα και πετύχαμε δύο γκολ φτάνοντας σε μία πολύ σημαντική επιτυχία» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχιτέκτονα των επιτυχιών του Χαραυγιακού, για να προσθέσει:

 

«Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για το πάθος που επέδειξαν και για τα όσα έχουν πετύχει, με δεδομένα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Η προσοχή μας εστιάζεται τώρα μόνο στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί και συγκεκριμένα κόντρα στην ΑΕ Γλυφάδα, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο».

 

 

 

 

 

Related posts

Κιούρκος: «Σπουδαία νίκη, να συνεχίσουμε έτσι και στον δεύτερο γύροι»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Σεβόμαστε τον Άρη Πετρούπολης»

Kώστας Παλαιολόγος

Πήρε Τσουκαλά ο Ολυμπιακός Λιοσίων!

Abola Team