free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Πολύ σπουδαίο επίτευγμα!»

Στην αξία του εκτός έδρας θριάμβου επί της Νέας Ιωνίας, σε συνδυασμό με την πρωτιά στην βαθμολογία του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ αναφέρθηκε ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών της Αθηναϊδας Θανάσης Ζαμπούρας.

 

Τρελαίνει κόσμο η Αθηναϊδα με τα απίστευτα επιτεύγματά της!

Η νεοφώτιστη ομάδα του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ «φουλάρει» ολοταχώς όχι μόνο για τη επιστροφή της Α’ ΕΠΣΑ μετά από διάστημα δέκα ετών, αλλα΄ακόμη και για την κατάκτηση του τίτλου!  

Το συγκρότημα του Θανάση Ζαμπούρα συνέχισε ακάθεκτο την … τρελή του κούρσα με την τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη επί της Νέας Ιωνίας με 2-1 στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου.

Ένας θρίαμβος, που επέτρεψε στο νεοφώτιστο συγκρότημα της Κυψέλης να αυξήσει την διαφορά του από την αντίπαλό της στους οκτώ βαθμούς και παράλληλα να έχει και το προβάδισμα σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας κι ενώ απομένουν μόλις έξι «στροφές» για την ολοκλήρωση του φειτνού πρωταθλήματος.

Ο αρχιτέκτονας της εκπληκτικής πορείας της Αθηναίδας των δύο τελευταίων χρόνων Θανάσης Ζαμπούρας με δηλώσεις του στο «Abola.gr» αναφέρθηκε εκτενώς στο νέο σπουδαίο επίτευγμα των ποδοσφαιριστών του, αλλα και στην κρίσιμη τελική ευθεία του πρωταθλήματος:

«Πετύχαμε μία πολύ σπουδαία νίκη, η οποία μας εδραίωσε σητν κορυφή του ομίλου μας κι απέναντι σε έναν πολύ σπουδαίο αντίπαλο. Η αξία του νικημένου δίνει δόξα στον νικητή κι αυτό το στοιχείο, δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία μας. Είμαι υπερηφάνος για τους ποδοσφαιριστές μου για τα όσα έχουν καταφέρει φέτος. Κατάφεραν να κερδίσουν στην έδρα της μία ομάδα , όπως η Νέα Ιωνία, η οποία ήταν αήττητη στις εντός έδρας υποχρεώσεις της, όπως επίσης και να κλείσουν έναν ολόκληρο γύρο στην πρώτη θέση και απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα να εξασφαλίζουμε κατά μεγάλο ποσοστό την πρωτιά μέχρι τέλους. Θυμάμαι ότι στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την νίκη μας είχαμε προσπεράσει την Νέα Ιωνία σητν βαθμολογία και σαφέστατα πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο επίτευγμα» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου κι επιτυχημένου προπονητή της Αθηναϊδας, για να προσθέσει:

«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Τίποτε δεν έχει τελειώσει και οφείλουμε να μείνουμε προσγειωμένοι και ταπεινοί, ώστε να φθάσουμε στην υλοποίηη του αντικειμενικού μας τόχου κια να επιστρέψουμε στην Α’ Κατηγορία μετά από διάστημα δέκα ετών. Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι σε πολύ αθλητικά πλαίσια το οποίο άφησε ικανοποιημένους όλους όσοι το παρακολούθησαν από κοντά» 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Το είδαμε ως τελικό κι ανταποκριθήκαμε πλήρως!»

Kώστας Παλαιολόγος

Χλοψιούδης: «Πήραμε μία νίκη που είχαμε απόλυτη ανάγκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Λαζάρου: Σπουδαία νίκη και εμφάνιση για Φοίνικα Περιστερίου!

abola10