free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καπράλος: «Προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας…»

Την απογοήτευσή του για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του κόντρα στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, εξέφρασε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

Στην πιο βαριά ήττα των τελευταίων ετών υποχρεώθηκε η Κορωνίδα, γνωρίζοντας την εντός έδρας συντριβή με 0-9 από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο … ταρακούνησε τους πάντες στο ιστορικό σωματείο, με πρώτον απ’ όλους τον προπονητή Γιάννη Καπράλο, ο οποίος μιλώντας στο «Abola.gr» επιχείρησε να τονώσει το πληγωμένο ηθικό των ποδοσφαιριστών του, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας:

«Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο θέλουμε πάση θυσία να διαγράψουμε από την μνήμη ,μας. Κάποια θέματα κι απουσίες που προέκυψαν την τελευταία στιγμή, μας … καθήλωσαν, με άμεση συνέπεια να παραταχθούμε χωρίς συγκέντρωση και καθαρό μυαλό στον αγωνιστικό χώρο.

Με άμεση συνέπεια να γνωρίσουμε αυτή την συντριβή, η οποία έρχεται να τσαλακώσει την αίγλη του συλλόγου και την ψυχολογία όλων μας. Τίποτε δεν λειτούργησε σωστά, ενώ σημαντικό ρόλο στην έκταση που πήρε το σκορ, διαδραμάτισε το γεγονός ότι στο πρώτο ημίωρο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 4-0» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή, για να προσθέσει:

«Στην συνέχεια επιχειρήσαμε να αντιδράσουμε, ωστόσο σε κανένα σημείο δεν ανταποκριθήκαμε στο ύψος των απαιτήσεων απέναντι σε μία πάρα πολύ ποιοτική ομάδα. Προσπαθούμε να ανασυγκροτηθούμε, να πατήσουμε στα πόδια μας και να ανασυνταχθούμε ενόψει της κρίσιμης συνέχεια. Δεν σας το κρύβω ότι με την λήξη του ματς σκέφτηκα να παραιτηθώ, ωστόσο, με φρέναραν οι ποδοσφαιριστές μου και θεώρησα σκόπιμο να σταθώ δίπλα τους μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ώστε να μη αφήσω την ομάδα απροστάτευτη. Οφείλουμε να διορθώσουμε πολά κακώς κείμενα, το συντομότερο δυνατό και να  φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί».

Related posts

Σομπότοβιτς: «Να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Να κλείσουμε το ταξίδι μας με συγκεκριμένο προορισμό»

Μανούσος: «Δεν γίνεται να τιμωρούνται θύτης και θύμα!»

Kώστας Παλαιολόγος