free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Χάσαμε σημαντικό έδαφος»

 

 

Το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας έδωσε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

   

 

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Αστέρας Ζωγράοφυ έμεινε μακριά από την χαρά της νίκης, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 εκτός έδρας από τον Αττικό.  

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» Πέτρος Σομπότοβιτς μιλώντας στο «Αbola.gr», έσπευσε να δώσει το σύνθημα για άμεση ανασύνταξη δυνάμεων, ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας του μαραθωνίου»:  

«Απέναντι στον Αττικό προσπαθήσαμε για το καλύτερο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το γκολ, που δεχθήκαμε και σητν συνέχεια δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, ώστε να  προηγηθούμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Εν συνεχεία δεχθήκαμε δύο ακόμη τέρματα, τα οποία μας εξώθησαν σε αυτή την ήττα. Δείξαμε κάποιες ολιγωρίες, που μας στοίχισαν και φθάσαμε σ’ ένα αποτέλεσμα, μέσω του οποίου χάσαμε σημαντικό έδαφος βαθμολογικά» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Αστέρα Ζωγράφου για να προσθέσει: 

«Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Ιάσωνα. Μία ομάδα πολύ δυνατή, αξιόμαχη κι αρκετά οργανωμένη. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις επτυχίες, αφού ψάχνουμε μία νίκη, που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και θα μας δώσει ώθηση ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας» 

Επιστρέφει ο Χατζησπύρος 

Με νέο πρόσωπο τον Αντώνη Χατζησπύρο στην σύνθεσή  του προβλέπεται να παραταχθεί ο Αστέρας Ζωγράφου απέναντι στον Ιάσωνα. Ο 25χρονος μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι αναμένεται να επανενταχθεί στα πλάνα του Πέτρου Σομπότοβιτς.

 

 

Related posts

Σπυράκης: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Kώστας Παλαιολόγος

Βενάκης: «Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Θα ψάξουμε να βρούμε αλλού τους βαθμούς που χάσαμε»

Kώστας Παλαιολόγος