free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Προσπαθούμε να ανακαλύπτουμε κίνητρα!»

 

 

 

Την γενικότερη φιλοσοφία που διέπει τον Αστέρα Χαϊδαρίου ανέλυσε ο τεχνικός Βασίλης Τσιάκαλος.

 

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα φαίνεται να ανταποκρίνεται πλήρως στην περίπτωση του Αστέρα Χαϊδαρίου. 

Η νεοσύστατη ομάδα στην παρθενική της συμμετοχή στις ερασιτεχνικές κατηγορίες τηα Αθήνας έχει κλεψει τοις εντυπώσεις κερδίζοντας τα ευμενή σχόλια όλων, κυρίως για την οργάνωσή που την διακρίνει , αλλά και για το αγωνιστικό πρόσωπο, που έχει επιδείξει στην διάρκεια της φετινής σεζόν. Ο τεχνικός Βασίλης Τσιάκαλος έχει διαδραματίσει πολύ καθοριστικό ρόλο στην εξαιρετική εικόνα, που παρουσιάζει το σύνολο, που έχει στα χέρια του, το οποίο καθοδηγεί με ξεχωριστή επιτυχία.

 Ο νεαρος προπονητής, ωστόσο  συνεχίζει να θέτει ψηλούς στόχους. Κάτι το οποίο αναφέρει με ξεκάθαρο τρόπο στο «Abola.gr»: 

«Σαφέστατα, αισθανόμαστε μία ικανοποίηση για τα όσα έχουμε καταφέρι μέχρι στιγμής. Ξεκάθαρος στόχος μας, όμως, είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να προσβλέπουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική παρουσία. Στα επόμενα παιχνίδια, που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος θα επιδιώξουμε να φανούμε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί» ήταν το αριχκό σχόλιο του Βασίλη Τσιάκαλου, για να προσθέσει: 

 «Κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε να κερδίζουμε πράγματα απο τη κάθε αναμέτρηση. Μπαίνουμε στη διαδικασία ουσιαστικά να διαφημίζουμε την δουλειά μας και θα προσπαθούμε συνεχώς να ανακαλύπτουμε κίνητρα, ώστε να προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε. Τόσο από πλευράς απόδοσης, όσο και από βαθμολογικής θέσης».

 

Related posts

Νίκη για τη Δάφνη Αθηνών

abola10

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 5-6/11

Abola Newsroom

Με την ίδια συνταγή ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω

admin