free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Να δημιουργήσουμε την ομάδα που θέλουμε»

 Στην προοπτική δημιουργίας ενός ισχυρού συνόλου αναφέρθηκε ο προπονητής του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας.

 

Η συγκρότηση ενός ιδιαίτερα αξιόμαχου ρόστερ, το οποίο θα πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές να σταθεί ανταγωνστικά την επόμενη σεζόν, αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους που διαειρίζονται τις τύχες του Ιπποκράτη.

Ο τεχνικός Κώστας Ζαμπέτας σε συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων ήδη εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή ορισμένες περιποτώσεις αξιόλογων παικτών, οι οποίοι θα έχουν όλα τα εχέγγυα να ενισχύσουν αποφασιστικά την ομάδα από την νέα σεζόν. Φυσικά την ίδια στιγμή επιχειρείται μία προσπάθεια να γίνει αξιολόγηση του υπάρχοντος υλικού, το οποίο με τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις του καλοκαιριού, ενδέχεται να αποτελέσει το ρόστερ της επόμενης περιόδου, όπου οι στόχοι προβλέπεται να είναι πρωταγωνιστικοί.

 Χαρακτηριστικές των προθέσεων όλων, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Κώστα Ζαμπέτα στο «Αbola.gr»:

«Ήδη έχουμε ξεκινήσει μία διαδικασία αξιολόγησης του υπάρχοντος υλικού με φόντο την επόμενη σεζόν. Στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα επιχειρήσουμε να βάλουμε τα πράγματα κάτω, δίνοντας ευακιρίες σε όλους τους παίκτες που απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό μας ώστε να δείξουν τί αξίζουν και το πόσα πράγματα μπορούν να πετυχουν. Δουλεύουμε πυρετωδώς, με σκοπό να δημιουργήσουμε όλοι μας την ομάδα που θέλουμε.

 

Κάτω από αυτό το πλαίσιο προετοιμαζόμαστε και για την προσεχή αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στον Φοίνιακ Κλαλιθέας, όπου και θα επιδιώξουμε να επιστρέψουμε στις θετικές εμφανίσεις και αποτελέσματα».

Related posts

Πράσινα Πουλιά-Κορωνίδα 1-2

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (15/2)

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 12/2

Abola Newsroom