free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Παίξαμε για την ιστορία μας!»

Στο εξαιρετικό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του απέναντι στον πρωτοπόρο Θρίαμβο Χαϊδαρίου, αναφέρθηεκ ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 Νέο ενδιαφέρον στα δρώμενα της κορυφής του πρώτου συγκλονιστικού ομίλου της Α’ Κατηγορίας έδωσε ο Ήφαιστος Περιστερίου με την «λευκή» ισοπαλία, όπου απέσπασε στην έδρα του πρωτοπόρου Θριάμβου Χαϊδαρίου.

Ένα αποτέλεσμα, που έδωσε την ευκαιρία στον Χαραυγιακό να μειώσει στον πόντο της μεταξύ τους διαφοράς (57 έναντι 56 βαθμών) και φυσικά η συνέχεια να προμηνύεται εξόχως συναρπαστική!

Μα πάνω απ’ όλα ήρθε ως επιστέγασμα της τεράστιας φετινής προσπάθειας, που καταβάλλουν οι «ερυθρόλευκοι» στον φετινό «μαραθώνιο». Οι δηλώσεις του προπονητή Θόδωρου Τρανού στο «Abola.gr» είναι άκρως ενδεικτικές

«Αυτό που προέχει για την ομάδα μας ως γενικότερη φιλοσοφία, είναι να παλεύουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να μην φτάοσυμε στο σημείο να μας δείχνουν με το … δάκτυλο! Αυτό, που επιδιώξαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν να βγάλουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε μέσα σε  αθλητικά πλαίσια και παράλληλα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ενώ παίξαμε και για την ιστορία μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού του Ηφαίστου Περιστερίου, για να προσθέσει: 

«Όπως αντιμετωπίσαμε τον Χαραυγιακό με τον οποίο αναδειχθήκαμε ισόπαλοι 2-2, με το ίδιο πνεύμα κοντράραμε και τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και το ίδιο θα πράξουμε και στα επόμενα παιχνίδια, που ακολουθούν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Μικρασιατικό. Απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα θα δώσουμε ξανά ευκαιρίες σε πολλά νεαρά παιδιά, δημιουργώντας παράλληλα και την ομάδα της επόμενης περιόδου».

 

 

Related posts

Γαζής: «Πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη»

Φωτιά… ο Ήφαιστος 3-0 τον Αγ. Δημήτριο

Τάσος Ζαφειρίου

Κιούρκος: «Έπρεπε να είχαμε κερδίσει»

Kώστας Παλαιολόγος