free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Δεχθήκαμε τρία γκολ από επιπολαιότητες»

Στην αναγκαιότητα εξάλειψης των λαθών αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 Την ήττα με 3-2 από τον Τριφυλλιακό γνώρισε ο ΑΟ Ιλίου διακόπτωντας το σερί των εξαιρετικών του εμφανίσεων στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

 Το συγκρότημα των βορειοδυτικών προαστίων, παρουσίασε πολλά αμυντικά κενά, δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα του Γιώργου Κατσαρού να φθάσει σε μία νίκη, η οποία της έδωσε την ευκαιρία να ανασάνει βαθμολογικά

 Ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης μιλώντας στο «Abola.gr» τόνισε ότι η ομάδα του έπεσε θύμα δικών της λαών κι επιπολαιοτήτων, τα οποία οφείλει να διορθώσει άμεσα:

 

«Η ομάδα μας δεν έδειξε την απαιτούμενη συγκέντρωση στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Παρά το γεγονός ότι είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και τον έλεγχο του ρυθμού, εντούτοις δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από αυτή την αναμέτρηση. Κι αυτό γιατί δεχθήκαμε τρία γκολ από δικές μας επιπολαιότητες, οι οποίες μαρτυρούν την έλλειψη της απαιτούμενης συγκέντρωσης Το γεγονός ότι έχουμε απομακρυνθεί από τον στόχο της ανόδου, έχει μειώσει στο ελάχιστο το όποιο κίνητρο των παικτών μου. Με άμεση συνέπεια να χάσουν την συγκέντρωσή τους» ήταν το σχετικό σχόλιο του Γιώργου Τζώτζη, για να προσθέσει αναφερόμενος στην επόμενη αναμέτρηση με την Κοψαχείλα:

 

«Πλέον έχουμε επικεντρωθεί με σκοπό να εμφανιστούμε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Κοψαχείλα. Μία ομάδα αρκετά οργανωμένη , οργανωμένη, η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως μαρτυρούν και τα θετικά της αποτελέσματα. Θα αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο ματς με σκοπό να επιστρέψουμε στις θετικές εμφανίσεις και στις νίκες, αλλά παράλληλα να δώσουμε κι ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές».

Related posts

Μανωλάς: «Πολύ σημαντικός ο βαθμός που πήραμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Στα δοκιμαστικά του Ολυμπιακού ο Γιάννης Μαθιούδης

Ψύλλιας: «Ευχαριστημένος από την πειθαρχία των παικτών μου»

Kώστας Παλαιολόγος