free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Παίζουμε όλη τη χρονιά κόντρα στον Ατρόμητο!»

Στον οριακό χαρακτήρ απου έχει αποκτήσει για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου το παιχνίδι με τον συντοπιτη Ατρόμητο, αναφέρθηκε ο τεχνικός Χρήστος Βλάχος.

 

 Την εκπληκτική του πορεία με φόντο την άνοδό του στην Α’ ΕΠΣΑ στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας συνέχιε ακάθεκτος ο Απόλλων Χαλανδρίου με το εκκωφαντικό 0-9 επί της ουραγού Κορωνίδας. 

Μία επιτυχία, η οποία σηματοδότησε την μεγαλύτερη σε εύρος φετινή νίκη της ομάδας των βορείων προαστίων και παράλληλα ανέδειξε σε όλη της την μεγαλοπρέπεια την ποιότητα, που ξεχειλίζει στο φετινό ρόστερ. Ο τεχνικός Χρήστος Βλάχος μιλώντας στο «Αbola.gr», στάθηκε στην κρισιμότητα του επερχόμενου αγώνα με τον συμπολίτη Ατρόμητο Χαλανδρίου, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στο πώς αντέςδρασαν οι ποδοσφαιριστές του μετά την απόφαση της Κορωνίδας να αλλάξει την έδρα διεξαγωγής του μεταξύ τους αγώνα:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγωνισιτκή προσήλωση των παικτών μου. Το γεογνός ότι η Κορωνίδα αποφάσισε την τελευταία στιγμή ν’ αλλάξει την έδρα διεξαγωγής του αγώνα και να επιλέξει το γήπεδο μικρών διαστάσεων της Αλεπότρυπας, πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Μέ άμεση συνέπεια ο δείκτης του σκορ να φθάσει σε αυτά τα επίπεδα» ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού καθοδηγητή του Απόλλωνα Χαλανδρίου, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Ατρόμητο Χαλανδρίου. Ένα ματς, όπου παίζουμε όλη τη χρονιά και είναι για εμάς όλα τα … λεφτά. Όσον αφορά την προσπάθεια που κάνουμε. Ο προσεχής μας αντίπαλος παρουσιάζεται πολύ δυνατός στην έδρα του και αυτό το στοιχείο, μα δίνει ένα έξτρα κίνητρο να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να έχουμε τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και προσήλωση, ώστε να φθάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε»

Related posts

Βλάχος: «Σημαντική νίκη, έχουμε πράγματα να διορθώσουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

«Οι παίκτες μου είναι μαχητές»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Δείξαμε θετικά δείγματα γραφής»