free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανατροπή τίτλου με γκολάρα Λεάλ ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης, με κόσμο στο πλευρό του, έδειξε το… dna του και πήρε το σημαντικό τρίποντο στις Μουρνιές κόντρα στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με 1-2, με νικητήριο γκολ από τον Λεάλ για όσκαρ!

Έτσι ο Εργοτέλης παραμένει δεύτερος με46 βαθμούς, δύο βαθμούς πίσω από τον Ιωνικό που κέρδισε με 2-0 στο Ατσαλένιο τον ΠΟΑ.

Το πρώτο 35λεπτο ήταν… άθλιο χωρίς καμία φάση αλλά ο Βουρβαχάκης εκμεταλλεύτηκε μία σύγχυση στα καρέ του Εργοτέλη και σκόραρε με πλασέ!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης ήταν πιο επιθετικός και ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Νικολακάκη μετά από φάουλ του Λέαλ στο 60′.

Και μετά ήρθε η… μαγεία ο Λεάλ στο 83′! Το γύρισε ο Εργοτέλης με εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Ουρουγουανού, που με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Βλαχάκη!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σωτηριάδης (Λασιθίου) με βοηθούς τους Πάγκαλο (Λασιθίου) και Τζιλίρη (Πειραιά).


ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Μ. Σηφάκης):
Βλαχάκης, Καρβουνιάρης, Βουρβαχάκης, Ντεντάκης (58′ Σέχου), Κυτράκης, Ζντράβκοβιτς, Δημήτρης, Σουμπασάκης, Βεστάκης, Τσίτας, Αρσενίεβιτς (78′ Ταταράκης)

Εργοτέλης (Σ. Παπαδόπουλος):
Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Μισέλ, Τζανής, Μπάτζιος, Σερζίνιο, Γκοτσούλιας (46′ Καϊμακαμούδης), Κατσικοκέρης, Λεάλ (87΄Ρουσάκης) , Βελλίνης (79′ Μανουσάκης)

Related posts

Έναρξη συνεργασίας με Διονύση Κουστουμπάρδη

admin

Ανανέωσε και επίσημα ο Ψυχογιός στο Αιγάλεω

Abola Team 3

Φιλική ισοπαλία Χαλκίδα και Εθνικός

Abola Team 2