free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κλείδωσε» τα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός – Στον «αέρα» η ΑΕΚ!

Η ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής δεν είχε ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά το μεγάλο ‘διπλό’ του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ με σκορ 2-3 βάζει σε κίνδυνο την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πανιώνιος μετά τη νίκη με 2-0 επί του Ατρομήτου βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα πλέι οφ και παράλληλα έχει μαθηματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τις νίκες στη Τούμπα (Πανιώνιο – ΑΕΛ) και πλέον σκέφτεται πως θα μπει με την καλύτερη διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ ουσιαστικά εξασφάλισε τη συμμετοχή του και πλέον στα δύο επόμενα παιχνίδια αγωνίζεται με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ και θα ψάξει τις νίκες για να έχει όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα.

Η μεγάλη ‘μάχη’ θα γίνει για την πέμπτη και τελευταία θέση, όπου ΑΕΚ, Ξάνθη και Πλατανιάς διεκδικούν την είσοδο τους.

Η ΑΕΚ μετά την ήττα από τους ‘πράσινους’ θα παίξουν ίσως το ματς της χρονιάς την Πέμπτη (6/4) κόντρα στον Πλατανιά στα Περιβόλια. Η Ένωση σε περίπτωση νίκης βγάζει εκτός μάχης την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, αλλά σε περιπτώση ήττας ή ισοπαλίας κινδυνεύει άμεσα.

Η 6η ομάδα της Superleague, Ξάνθη, έχει το πιο βατό πρόγραμμα σε σχέση με τους άμεσους αντιπάλους της και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Παναιτωλικό, όπου θα περιμένει ένα καλό αποτέλεσμα στη Κρήτη.

Related posts

Αυτή είναι η βαθμολογία των πλέι οφ στην Σούπερ Λίγκα

Abola Team 3

Η Ξάνθη “έπνιξε” στα Πηγάδια (1-0) τον Παναθηναϊκό

Abola Team 3

Οι Δημήτρης Χιωτάκης, Χριστίνα Κωνσταντινίδη μιλούν για την Γυναικεία Ομάδα του Παμπαιανικού

Τάσος Ζαφειρίου