free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νίκες Ιωνικός, Κηφισιά και Αγ. Ιερόθεος, ισοπαλία ο Ερμής Ζωνιανών

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο ΠΟΑ, που έχει μεγάλα παράπονα από την διαιτησία, γνώρισε την ήττα από τον Ιωνικό με δύο γκολ του Καραλή στο ξεκίνημα και στο τέλος του παιχνιδιού.

Ένα παιχνίδι πάντως που στιγματίστηκε από τις αποφάσεις των Φώτη από την Εύβοια και του βοηθού του Κοκμοτού που από ότι φάνηκε έκριναν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Ατσαλένιου διαμαρτύρεται έντονα για την αποβολή του Βρεττού που λίγη ώρα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι όμως η φάση που έκρινε το παιχνίδι είναι το γκολ που πέτυχε ο Πετράκης και το οποίο ακυρώθηκε, χωρίς κανέναν λόγο, από τον Κοκμοτό του συνδέσμου Ρεθύμνου. Ο ΠΟΑ προσπάθησε, παρότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα, με τον Γιαγκιόζη να κάνει δύο φανταστικές επεμβάσεις σε ανεπανάληπτα τετ α τετ του Καμαρά. Η ομάδα της Νίκαιας πήρε το προβάδισμα στο 6′ με γκολ του Καραλή και ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 0-2 με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Εντυπωσιακή η Κηφισιά νίκησε εκτός έδρας στο Μοσχάτο, τον Εθνικό με σκορ 2-1. Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν ο Φαρινόλα στο 9′ και ο Μουσταφίδης στο 11′. Το γκολ του Εθνικού πέτυχε στο 55′ ο Κομνηνός.

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις ο Αγ. Ιερόθεος και αυτή τη φορά νίκησε με σκορ 2-0 τον Πανθηραϊκό.

Τα γκολ της εντός έδρας νίκης του Αγ. Ιερόθεου πέτυχαν στο 15′ ο Δάρρας και στο 75′ ο Θανόπουλος.

Τριγλία και Ερμής Ζωνιανών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, Στο 17′ οι της Τριγλίας διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Πλούση ενώ στο 42′ ο Ποτουρίδης έκανε το 1-0 αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το δοκάρι στη σέντρα του Νικολόπουλου. Ο Ερμής Ζωνιανών ισοφάρισε στο 59′ με τον Πασιαλή.

 

 

 

Related posts

Τίμησε Ανατολιωτάκη ο ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 2

Ισοπαλία στον Ταύρο!

Abola Team

Η διοίκηση του Ιωνικού έκανε δεκτή την παραίτηση του Χατζηαλέξη

Abola Team 3