free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Νίκη ο Άτταλος Ν. Περάμου, ισοπαλίες για Αστέρα Μαγούλας & Ηρακλή Ελευσίνας

Στο 2Χ2 οι συνεχόμενες νίκες για τον Ατταλο Νέας Περάμου αφού επικράτησε και του Θρασύβουλου με 3-1 στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής.

 Η ομάδα του Σάκη Δέδε προηγήθηκε στο σκόρ στο 13’ με τον Στρατιδάκη, για να πετύχει στο 26’ ο Κρούτι το 2-0. Στην συνέχεια ο Θρασύβουλος λίγο πρίν τελειώσει το ημίχρονο μείωσε σε 2-1 με τον Μανασίδη.Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε ο Γκελάι στο 65’.

 Η ομάδα της Φυλής τελείωσε το μάτς με 10 ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε στο 75’ ο Κλωνάρης με 2η κίτρινη κάρτα.

 Διαιτήτευσε ο Σταύρος Δημητρόπουλος. Βοηθοί:Κουρομπύλια-Οικονόμου.

ΑΤΤΑΛΟΣ(προπονητής Σάκης Δέδες): Μουκέας, Χωραβάτης(78’Καμαρά), Παπαδόπουλος, Τζανετής,Γαλανός, Ασλανίδης, Μπαγδάτογλου, Κρούτι, Λεβέντης(80’Γεωργάρας), Γκελάι, Στρατιδάκης(67’Καλαιτζίδης).

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ(προπονητής Κυριάκος Μίχας): Μουζάκης, Ρόδης Δ, Κάτσος, Ρόδης Λ, Σκαματζούρας, Νικολόπουλος, Κλωνάρης, Κοντούλης Α, Παπαδόπουλος, Καψάλας (85’Κοντούλης Γ), Μανασίδης.

 

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Μαγούλας στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής με διακυμάνσεις στο σκόρ. Το σφύριγμα της λήξης του Αριστείδη Βάτσιου(Βοηθοί: Πρέντζας-Βαλκάνος) βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2.

Προηγήθηκε ο Απόλλωνας 0-1 στο 4’ με τον Κατσίκη για να ισοφαρίσει 1-1 στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Στεφανίδης για τον Αστέρα. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκόρ στο 82’ με εύστοχο κτύπημα του Στεφανίδη(ανατροπή Μπούση). Το τελικό 2-2 σημείωσε στο 90’ ο Μπαιράμοβ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(Δήμος Ρόκκας): Καπνογιάννης, Κέσοβ, Κουσιωρής. Κατσανέας, Πέππας, Παπαδημητρίου, Μπόνο(88’Καρόλι), Μπούσης, Εφραιμίδης (83’Μπάλα), Στεφανίδης, Σακόβ(61’Χαλβατζίου).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ(προπονητής Κώστας Λινάρδος): Σοφιανίδης Ι, Καπίδης, Πέντσας(71’ Λαζαρίδης), Μιχαηλίδης, Ευσταθιάδης(70’Χιονίδης), Μπαιράμοβ, Πετσίτης, Κατσίκης, Σωπιάδης(83’Γκαβζίδης), Σοφιανίδης ΙΙ, Σακόβ(61’Χαλβατζίου).

Ο Ηρακλής Ελευσίνας στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία πήρε σπουδαίο βαθμό στο γήπεδο πανοράματος από την ΑΕ Ζεφυρίου 2-2.

Προηγήθηκε η ομάδα του Παναγιώτη Λουμάκη στο σκόρ στο 10’ με τον Ιακωβίδη. Στην συνέχεια στο 42’ ο Τσεβάς έφερε το μάτς στα ίσια 1-1. Στο 81’ ο Ηρακλής του Μιχάλη Κατσάφαρου πήρε προβάδισμα στο σκόρ 1-2 και πάλι με τον Τσεβά. Για να ισοφαρίσει η ΑΕΖ ξανά στο 90’ με τον Ιακωβίδη.

Διαιτήτευσε ο Αριστείδης Αλιάγας. Βοηθοί: Φαρμάκης-Σαββόγλου.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ(προπονητής Παναγιώτης Λουμάκης): Παπαδόπουλος, Δασκαλάκης, Τσαλερίδης, Ζέρβας, Σφακιανάκης Α(61’Ιωσηφίδης), Σφακιανάκης Κ(85’Βελής Π),Βελής Χ,Ρόντος(50’Ιορδανίδης, Ιακωβίδης, Χαιντούτης, Πουμπουρίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ(προπονητής Μιχάλης Κατσάφαρος): Τζωρτζινάκης, Τζαφέρης (80’Σιδηρόπουλος), Μπόικα, Αλτόγλου, Πατσιονίδης, Γκόρος, Μουράτι, Γκίνης, Κανταρτζής(85’Βικράν), Τσολερίδης, Τσεβάς.

Related posts

Ο 3ος γύρος στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου (2/12) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Οι διαιτητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (20 και 21/1) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3