free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Τριάρα» τίτλου για το Κερατσίνι

 

 

Επιβλητικοί οι «ροσονέρι» επικράτησαν άνετα 3-0 του Παντζιτζιφιακού στις Τζιτζιφιές κάνοντας ακόμη ένα βήμα τίτλου.

 

 

Την ξέφρενη και αήττητη κούρσα του προς την κατάκτηση του τίτλου στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά συνέχισε απτόητο το Κερατσίνι.

 

Οι «ροσονέρι» αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, επιβλήθηκε εύκολα 0-3 του Παντζιτζιφιακού και πέτυχε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς την εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της ανόδου  Οι φιλοξενούμενοι, που παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές από τον προπονηγή τους Βασίλη Σπάθα μπήκαν με σαφή διάθεση να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, που θα τους έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο στη συνέχεια, όμως έπεσαν σ’ έναν εκπληκτικό Μέμπελι, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια τα σουτ των Τρικαμηνά (4’), Μαναριώτη (10’, 42’), αλλά και την κεφαλιά του Κουρκούτη στο 43’, ενω σε δύο ακόη περιπτώσεις οι αμυντικοί των γηπεδούχων έσωσαν επάνω στην γραμμή.τις προσπάθειες των Κιάφα (30’) και Μαναριώτη (45+)

Από την πλευρά του ο Παντζιτζιφιακός είχ την μεγάλη του στιγμή στο 45’ όταν η εκτέλεση φάουλ – φωτοβολίδα του Λανάι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπότου, κι αφού ο ποριτέρο του Κερατσινίου βρήκε την μπάλα με τα δάκτυλα.

 

Αρκούσε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο

Το Κερατσίνι μπήκε .. φουριόζο στην επανάληψη και στο 56’ άνοιξε το σκορ. Ο Κιάφα βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και την κατάλληλη στιγμή πάσαρ στον επερχόμενο Μανριώτη, ο οποίος με υπέροχο τακουνάκι στην κίνηση άνοιξε το σκορ! Ένα γκολ κιηματογραιφκό αντάξι της ποιότητας των δύο εμπλεκόμενων παικτών στη συγκεκριμένη φάση.,

Οι «ροσονέρι» ζευγάρωσαν τα τέρματά τους στο 64’ όταν έπειτα από υπέροχη σέντρα του Νίκου Καμμένου από τα αριστερά, ο Ανδρέας Νταουτάι με υπέροχη κεφαλια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους των έξι φορές Κυπελλούχων Πειραιά.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Έντι  Κιάφα στο 66’ ο οποίος συνδυάστηκε υπέροχα με τον Βασίλη Μαναριώτη, πριν στείλει με ψύχραιμο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα

Οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα έχασαν κι άλλες πολλές σημαντικές ευκαιρίες να δώσουν μεγαλύτερες διαστάσειςς την νίκη τους, με αποκορύφωμα το σουτ του Νταουτάι στο οριζόντιο δοκάρι στο 75’

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ; Μέμπελι, Μπαγιάτης (80’ Ζήνδρος), Τσούλος, Τσεκούρας, Κώτσης, Χαντζής, Μπόμπης, Σπανόπουλος, Βραχάτης, Λανάι, Καρανίκας.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:  Μπότος, Τρικαμηνάς (46’ Σφυρογιαννάκης), Μακρής (69’ Μιχαλάς), Μητρόπουλος, Βαττής, Κουρκούτης, Μάλλης (13’ λ.τρ. Καμμένος), Χονδρουδάκης, Μαναριώτης, Νταουτάι, Κιάφα.

 

 

 

 

 

Related posts

Κόβει την πίτα του το Κερατσίνι

Kώστας Παλαιολόγος

Στον Αετό Κορυδαλλού και ο Ιωάννου

Kώστας Παλαιολόγος

«Μοιρασιά» στη Νίκαια

Nάσος Φακίδης