free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Προχωράμε ακάθεκτοι λένε στον Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους φιλάθλους του και την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ενώ αναφέρεται και την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους) για τη χτεσινή άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας, τόσο στην αποστολή όσο και στους φιλάθλους μας.

Οι άνθρωποι της χανιώτικης ομάδας, ΦΙΛΟΙ και συντοπίτες μας, ΚΥΡΙΟΙ και ΛΕΒΕΝΤΕΣ, πραγματικοί ΚΡΗΤΙΚΟΙ, έδωσαν για ακόμα μια φορά τα διαπιστευτήρια τους, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, παρουσιάζοντας μια ομάδα που παίζει σωστό και καθαρό ποδόσφαιρο και παλεύει να παραμείνει στην κατηγορία,  βάζοντας πάνω από όλα το ήθος και την εντιμότητα. Η Γ’ Εθνική, αλλά και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει ανάγκη από ομάδες σαν την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, η οποία είμαστε σίγουροι ότι τελικά θα καταφέρει αυτό που αξίζει, δηλαδή να παραμείνει στην κατηγορία. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ επίσης τους φιλάθλους μας για το βροντερό παρόν που έδωσαν και τη θερμή συμπαράσταση τους προς την ομάδα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Η συμβολή τους στη νίκη ήταν πολύ σημαντική και δύσκολα θα μπορούσαμε να «γυρίσουμε» το ματς χωρίς αυτούς. Τους χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο στους τελευταίους αγώνες, στους 6 «τελικούς» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ακάθεκτοι προς τον τελικό προορισμό μας, αδιαφορώντας για το τι κάνουν οι αντίπαλοι μας. Όλα εξαρτώνται από εμάς, δεν περιμένουμε ούτε θέλουμε βοήθεια από κανέναν…

ΥΓ. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα μπάσκετ μας για τη μεγάλη νίκη μέσα στη Νίκαια επί του Ιωνικού»!

Related posts

Ηλιούπολη: Υπέγραψε ο Ιβάν Ντιάζ

Abola Team

Κηφισιά: Ο Τετέι και τα…τσαλιμάκια με τη μπάλα

Γιώργος Ανανίδας

Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο Κατσίκιας στον Αγ. Ιερόθεο

Abola Team 2