free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκλάβος: «Όσοι μείνουμε θα παλέψουμε!»

 

 

Το στίγμα του για την κρίσιμη τελική ευθεία του πρωταθλήματος έδωσε ο προπονητής του ΑΟΑΔ Μπάμπης Σκλάβος.

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι τέλους για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας παρουσιάζονται άπαντες στον ΑΟΑΔ.

Η εντός έδρας ήττα με 1-3 από τον πανίσχυρο Αετό Κορυδαλλού, κάθε άλλο παρά απογοήτευς τους ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου, αφού η εν γένει εικόνα ήταν άκρως ενθαρρυντική.

Αυτό διαφαίνεται από τις δηλώσεις του προπονητή Μπάμπη Σκλάβου στο «Abola.gr».Ο έμπειρος τεχνικός έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας του πρωταθλήματος: 

«Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο το δυνατόν ανταγωνισιτκοί απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Αετός Κορυδαλλού. Μία ομάδα ισοδύναμη του Κερατσινίου, με πολύ αξιόλογο υλικό κι έναν πολύ επιτυχημένο προπονητή, τον κύριο Αγγελάκη. Από την πλευρα΄μας παλέψαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα . Είχαμε ψυχή, πάθος και θέληση αλλά από ένα σημείο και έπειτα στάθηκε αδύνατο να πάρουμε κάτι θετικό» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μπάμπη Σκλάβου, για να προσθέσει:

«Στα εναπομείναντα παιχνίδια, καλούμαστε όλοι όσοι έχουμε μείνει, να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε η ομάδα να πάει στα πλέι – άουτ και να διεκδικήσει με τις πιθανότητες που της αναλογούν το εισιτήριο της παραμονής., Από τους παίκτες μου δεν έχω κανένα παράπονο και είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τα όσα έχουν καταφέρει»

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Η ομάδα δεν έχει ταβάνι!»

Kώστας Παλαιολόγος

Δεν «Χ» αμογέλασε κανείς

Kώστας Παλαιολόγος

«Μοιρασιά» στη Νίκαια

Nάσος Φακίδης