free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σόκ με Φαζό στον ΟΦΗ, σε απολογία Ελευσίνα-Λαμία

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για το νεαρό κεντρικό αμυντικό του ΟΦΗ που υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει το υπόλοιπο μέρος της σεζόν.

Μεγάλος άτυχος της φετινής περιόδου είναι ο Μάνος Φαζός καθώς πάνω που επέστρεψε στην δράση και πήρε χρόνο συμμετοχής από το Νίκο Παπαδόπουλο, τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από το υπόλοιπο μέρος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο 22χρονος στόπερ του ΟΦΗ υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου την Μεγάλη Τρίτη όπου θα χειρουργηθεί από τον γιατρό της ομάδας Γιώργο Στεφανουδάκη.

Από εκεί και πέρα, χωρίς τον Βουό, ξεκινάει την Τρίτη η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, καθώς ο παίκτης έχει δηλωθεί εδώ και καιρό λόγω καρτών να εκτίσει την ποινή του, στην αναμέτρηση αυτή. Επιστρέφουν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας οι Βαλλιάνος και Ράντι, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν λόγω καρτών στο Αίγιο.

Σε απολογία κάλεσε ο Αθλητικός Δικαστής Πανελευσινιακό και ΠΑΣ Λαμία για την εμπλοκή στο επεισόδιο του φυσιοθεραπευτή της ομάδας της Ελευσίνας, και του ποδοσφαιριστή της Λαμίας, Μίλος Τζόκιτς, που απέφερε την αποβολή του και τιμωρία του με 3 αγωνιστικές.

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία την Πέμπτη 06/04/2017 και ώρα 15:45 τις παρακάτω ΠΑΕ:

α) την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
β) την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964
γ) κον ΤΑΣΙΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟ, φυσικοθεραπευτή της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Ήτοι για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 14 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο., 1, 12 παρ. 7, 15 του Κ.Α.Π. Επαγγελματικών Ομάδων, 11 παρ.5 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 και ΚΑΝΟΝΑΣ 1 περ.9 (σελ.14) των Κανόνων Παιχνιδιού 2016-2017.

Related posts

Σενάρια «συγχώνευσης» των Χανιωτών της Football League!

Abola Team 3

Άλωσε την Σπάρτη και πέρασε δεύτερος ο ΟΦΗ στην Football League!

Abola Team 2

Νέα Ε.Ε. της ΕΠΟ: Συνεδριάζει τη Δευτέρα (5/4), τα δεδομένα για Γ’ Εθνική και τοπικά

Γιώργος Ανανίδας