free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στους ρυθμούς της μπάντας του “χόρεψε” ποδοσφαιρικά ο Κεραμεικός

Τρελά πανηγύρισαν οι παίκτες του Κεραμεικού στα αποδυτήρια της ομάδας τους τη μεγάλη νίκη που σημείωσαν επί της Νέας Σμύρνης, “χορεύοντας” ποδοσφαιρικά μέσα στο γήπεδο στους ρυθμούς της δικής τους μπάντας που δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα σε αυτό τον αγώνα.

Το αποτέλεσμα αυτό στην ουσία σήμανε την άνοδο της ομάδας στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ. Για την σημασία αυτής της μεγάλης επιτυχίας, ο τεχνικός του δημοφιλούς Κεραμεικού Μανώλης Θεμέλης δήλωσε: “Όλο το μερίδιο της επιτυχημένης πορείας της ομάδας αλλά και της μεγάλης νίκης επί της Νέας Σμύρνης ανήκει αποκλειστικά στους παίκτες του Κεραμεικού. Αυτοί πίστεψαν από την αρχή στην άνοδο και το καταφέρνουν. Στο παιχνίδι μάλιστα με τη Νέα Σμύρνη έβγαλαν και κάποια άλλα στοιχεία που δεν τα είχαν εμφανίσει σε προηγούμενα ματς. Τα στοιχεία αυτά είναι ο εγωισμός, το πείσμα, το πάθος, η μαχητικότητα. Για να κλειδώσουμε την άνοδο και την πρώτη θέση με σιγουριά πρέπει να κερδίσουμε και τα τέσσερα ματς που απομένουν”. Έγραψαν ιστορία οι φίλοι του Κεραμεικού στην εξέδρα του γηπέδου του Ρουφ στο ματς με τη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι του Κεραμεικού δημιούργησαν μπάντα αποτελούμενη από άνδρες και γυναίκες η οποία αποτελούμενη από κλαρίνα, τρομπέτες, σαξόφωνα, τρομπόνια και τύμπανα παιάνιζε γνωστά άσματα σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για τα αθηναϊκά γήπεδα και γενικά για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο”. Το ματς μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης μαζί με τον Γιώργο Ξεπαπαδάκη, οι ποδοσφαιριστές του Ρουφ Μάκης Κουνάδης και Δημήτρης Βλασταράκης και ο μικρός σε ηλικία γκολκίπερ του Ρουφ ο Λευτέρης Κουνάδης τζούνιορ, ο παλαίμαχος άσος Βαγγέλης Κατσούρης και ο γνωστός φίλαθλος Νίκος Χριστοφόρου.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Related posts

Στο Ελ – Πάσο της Καλλιθέας με Εθνικό o Aστέρας Αμαλιάδας!

Abola Team 2

Ο προπονητής του ΠΑΟ Ρουφ Δημήτρης Αρναούτης σήμερα στις 10 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Συνεχίζει στον Ηρόδοτο ο Κανδυλάκης

Abola Team 2