free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Ουσιαστικά κλειδώσαμε την παραμονή!»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την νίκη επί του Νεοπεντελικού και την συνολική εικόνα των παικτών του εμφανίστηκε ο προπονητής της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

 

Το πιο αποφασιστικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πραγματοποίησε η Αλσούπολη με την δύσκολη νίκη της με 1-0 επί του αξιόμαχου Νεοπεντελικού.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να εξασφαλίσει βαθμολογικό προβάδισμα ασφαλείας έναντι των ομάδων που κινδυνεύουν και πλέον να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Παναγιώτη Καλαϊτζίδη στο «Αbola gr»:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί μίας πολύ δυνατής κι αξιόμαχης ομάδας όπως είναι ο Νεοπεντελικός, ο οποίος παλεύει για την παραμονή του στον όμιλο. Πρόκειται για μία επιτυχία, η οποία ουσιαστικά μας εξασφαλίζει από τώρα την παραμονή και πλέον μας δίνει τη δυνατότητα να μην έχουμε το παραμικρό άγχος ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Αλσούπ[ολης, για να προσθέσει:

«Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε σ’ ένα παιχνίδι το οποίο δνε διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, ένα ματς που κυριάρχησε η δύναμη και η τακτική, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε σε μία από τις φάσεις που δημιουργήσαμε και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να φθάσει στην ισοφάριση. Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν αγωνιστική πειθαρχία και είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την νίκη»

 

Related posts

Λύγκος: «Να φανούμε δυνατοί και το κυριότερο ικανοί»

Κόβει την πίτα της στις 24 Ιανουαρίου η Ελευθερούπολη

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Πολύ ανταγωνιστικός ο Υμηττός»