free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανωλάς: «Φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων»

Την απογοήτευσή του για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στα Μελίσσια εξέφρασε ο προπονητής του Καλαμακίου Νίκος Μανωλάς.

 

 

 

Σε ακόμη πιο δύσκολη θέση στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας περιήλθε το Καλαμάκι με την βαριά  ήττα που γνώρισε από τα Μελίσσια με 3-0.

Πλέον άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας των νοτίων προαστίων έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και φέρονται διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα στα εναπομείναντα παιχνίδια ώστε να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το εισιτήριο της παραμονής

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Νίκου Μανωλά στο «Αbola.gr»:

 «Χάσαμε ακόμη ένα παιχνίδι από δικά μας λάθη. Δεν δείξαμε την απαραίτητη προσήλωση σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης, ενώ γενικότερα φανήκαμε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων για τη σπουδαιότητα του συγκεκριμένου αγώνα» ήταν το αρχικό σχόλιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Εθνικού, για να προσθέσει:

«Δεχθήκαμε δύο φθηνά γκολ, σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης και δεν μπορέσαμενα αντιδράοσυμε. Μάλιστα σε δύο τρεις περιπτώσεις φανήκαμε αρκετά επιπόλαιοι σε στιγμές όπου βγήκαμε στην αντεπίθεση, έχοντας και παίκτη παραπάνω. Μας στοίχισαν πάρα πολύ οι απουσίες παικτών όπως ο Άρης Γιάρας και ο Δημήτρης Ιωακειμίδης.

«Τώρα η προσοχή μας επικεντρώνεται στην επερχόμενη αναμέτρηση με την Τερψιθέα. Ένα ματς πάρ απολύ δύσκολο εάν αναλογιστούμε ότι ο αντίπαλός μας διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό του στην Α’ Κατηγορίας. Όμως, όπως έχουμε δείξει, απέναντι σε ομάδες που προπορεύονται στον όμιλό μας, παρουσιαζόμαστε απόλυτα προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι και το ίδιο θα επιδιώξουμε να κάνουμε και απέναντι σητν Τερψιθέα. Πλέον για εμάς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Οφείλουμε να κυνηγάμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι, ώστε να ελπίζουμε βάσιμα για την παραμονή μας»

 

 

 

 

Related posts

Παρέμεινε και ο Παναγιώτης Κοσκινάς στον ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει και ο Ρέζτσοβ στην Ανθούπολη!

Kώστας Παλαιολόγος

Και επίσημα κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων

abola10