free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΔΙΕΘΝH

Συμφώνησε με την Σπαρτάκ Μόσχας ο Τουρέ!

Το καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί η καριέρα του Γιάγια Τουρέ στη Μάντσεστερ Σίτι και στην πρέμιερ λιγκ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από Πεπ Γκουαρντιόλα στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Τουρέ, που από το 2010 έως την περασμένη σεζόν ήταν ένα από τα βασικά κλειδιά στη μεσαία γραμμή των ‘πολιτών’, έχει χάσει τη θέση του βασικού από την ημέρα που ανέλαβε την αγγλική ομάδα ο Γκουαρντιόλα, έχει αποφασίσει στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο ν’ αναζητήσει σε άλλη ομάδα την τύχη του.

Δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου αναφέρουν πως ο 33χρονος σταρ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία και συγκεκριμένα στη Σπάρτακ Μόσχας. Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε ο Ντιμίτρι Σέλουκ, ο μάνατζερ του διεθνούς Ιβοριανού μέσου των ‘πολιτών’: ‘Εχουμε έρθει σε συμφωνία με τη Σπάρτακ Μόσχας. Λήγει το συμβόλαιό του Γιάγια με τη Σίτι και, με το που μένει ελεύθερος, πηγαίνει τον Ιούλιο στη Σπάρτακ. Του έχουν έτοιμο τριετές συμβόλαιο. Θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία του ρωσικού ποδοσφαίρου’, τόνισε σχετικά ο Ουκρανός ατζέντης.

Related posts

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2016: Συγκλονιστικό! Έπεσε, σηκώθηκε και αποθεώθηκε (video)

Ρένος Γιαμπουράς

Χάλκινο μετάλλιο οι Μάντης – Καγιαλής στα 470

Ρένος Γιαμπουράς

Κορονοϊός: 103 νέα κρούσματα στην Ελλάδα – Στα 331 το σύνολο – 8 ασθενείς σε σοβαρή κατάσταση

Abola Newsroom