free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χατζηαλέξης: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τον τίτλο!»

 

 

Το δικό του στίγμα ενόψει της μάχης του φετινού τίτλου έδωσε ο προπονητής του Χαραυγιακού Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

 

 

Την εξαιρετική του πορεία στον ιδιαίτερα συναρπαστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας επιβεβαίωσε ο Χαραυγιακός με την νίκη του επί της Γλυφάδας με 2-0.  

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στην ιστορική και δημοφιλή ομάδα της Ηλιούπολης να εξακολουθεί να ελπίζει βάσιμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα στον πρώτο συναρπαστικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ

Ο τεχνικός Μαργαρίτης Χατζηαλέξης μιλώντας στο «Αbola.gr», εξέφρασε ρτην ακλόνητη πίστη του για μάχη μέχρι τέλους, με φόντο την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις θερμές του ευχές για γρήγορη επιστροφή στην ενεργό δράση στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Θριάμβου Χαϊδαρίου Γρηγόρη Ρούπι

«Πετύχαμε μία ακόμη πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σ ένα αντίπαλο, όπου παλεύει για παραμονή. Το σημαντικό είναι ότι φθάσαμε στην επιτυχία, η οποία μας διατήρης εσε τροχιά ανόδου και στην διαφορά του ενός πόντου από τον πρωτοπόρο Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Όσο έχουμε ελπίδες θα το παλέψουμε μέχρι τέλους» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού των «νερατζούρι», για να προσθέσει:

«Το κάθε παιχνίδι οφείλουμε να το αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σοβαρότητα και να προσηλωμένοι στο στόχο. Όσο πλησιάζουν οι αγωνιστικές προς τοτέλος θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα από μέρους της διοίκησης του Χαραυγιακοιύ να εκφράσω τις θερμές μου ευχές στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Θριάμβου Χαϊδαρίου Γρηγόρη Ρούπι για άμεση αποθεραπεία κι επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».

Related posts

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ – ΡΟΥΦ 2-1

abola10

Στον πάγκο των Τραχώνων ο Γιώργος Παπακωστούλης

Ρένος Γιαμπουράς

Ευχαριστίες στα Πετράλωνα για τη φιλοξενία

Kώστας Παλαιολόγος