free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Να μη δίνουμε δικαιώματα»

Το στίγμα του ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος έδωσε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Θανάσης Ζαμπούρας.

 

  

 

  

 

Μπορεί η Αθηναϊδα να υπέταξε με 4-2 την αντίσταση του Βοτανικού και να συνέχισε την ξέφρενη κούρσα της προς την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, διατηρώντας την διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, ωστόσο η εμφάνιση δεν ήταν η επιθυμητή για τον προπονητή Θανάση Ζαμπούρα.

 

Ο έμπειρος τεχνικός κι αρχιτέκτονας των επιτυχιών των δύο τελευταίων ετών της ομάδας της Κυψέλης επιθυμεί οι παίκτες του να δείχνουν την ίδια προσήλωση και συγκέντρωση ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που παραχώρησε στο «Abola.gr»:

 

«Από την αναμέτρηση με τον Βιτανικό κρατάμε μόνο την νίκη. Γενικότερα οι παίκτες μου δεν πραγατοποίησαν την εμφάνιση που θέλαμε, παρουσιαστήκαμε σε μεγάλα διαστήματα της αναμέτρησης, χωρίς την απαιτούμενη προσήλωση, με άμεσησυνέπεια αν δεχθούμε δύο τέρματα. Κάποιες φορές είναι καλύτερα για μία ομάδα με στόχους αν δίνει συνέχεια ντέρμπι, ώστε η ομάδα να βρίσκεται σε μία διαρκή αγωνιστική εγρήγορση, παρά να αντιμετωπίζει ομάδες, που μάχονται για την παραμονή» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του Θανάση Ζαμπούρα για να προσθέσει:

 

«Αυτό που προέχει πλέον, είναι να καθαρίζουμε τα παιχνίδια, δίνοντας την απαιτούμενη προσήλωση, αλλά και να μην δίνουμε διακιώματα στους αντιπάλους μας . Μόνο με σοβαρότητα θα πετύχουμε. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στην Άμιλλα Περιστερίου, Ένα παιχνίδι, δύσκολο με πολλες ιδιαιτερότητες»

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα της Κυριακής (8/3) σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team

Ιωάννου: «Δεν αλλάζουμε φιλοσοφία»

Kώστας Παλαιολόγος

Φωστήρας Ηλιούπολης: Κλείνει από Φεβρουάριο η Λέσχη

Γιώργος Ανανίδας