free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι»

 

Υψηλό βαθμό προσήλωσης ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας συνιστά ο τεχνικός του ΑΟΝΑ Δημήτρης Μπουγάς.

 

 

Το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του μέχρι το … επόμενο πραγματοποίησε ο ΑΟΝ Αργυρούπολης με την δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική του νίκη επί του ισχυρού Αττικού

με 2-1. Μία επιτυχία , η οποία ήρθε να τονώσει στα ύψη την αυτοπεποίθηση, αλλά και την ψυχολογία όλων στον σύλλογο, ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας στον δεύτερο συναρπαστικό όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Από την πλευρά του , όμως, ο τεχνικός Δημήτρης Μπουγάς, μιλώντας στο «Abola.gr» ζήτησε απόλυτο βαθμό προσήλωσης από τους ποδοσφαιριστές του:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ οργανωμένη και δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Αττικός, ωστόσο, ακόμη τίποτε δεν έχουμε καταφέρει. Απομένουν ακόμη πέντε πολύ καθοριστικές αγωνιστικές, όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν. Όπως έχει αποδειχθεί, στον όμιλό μας αρκετά δεδομένα έχουν ανατραπεί μέσα σε λίγες αγωνιστικές και από την πλευρά μας οφείλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι» τόνισε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Εθνικού και του Πανιωνίου, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ιάσωνα. Μίας πολύ δυνατής ομάδας, η οποία ξεκίνησε με πολύ υψηλές βλέψεις, ωστόσο δεν τα κατάφερε, αλλά αυτό το στοιχείο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μας παρασύρει και να μας βγάλει από την συγκέντρωσή μας. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον ακόμη μία νίκη, ώστε να εξασφαλίσουμε την σωτηρία μας και είναι ευχής έργον να τα καταφέρουμε όσο το δυνατόν συντομότερα»

 

Στον αγωνιστικό τομέα ο τεχνικός Δημήτρης Μπουγάς δεν θα υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του Άγγελου Αρβανίτη, που υποφέρει από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Related posts

Παπαζαφειρόπουλος: «Φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι συνεργάτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος

Ντέρμπι σε Νέα Ιωνία, Ίλιον και Ηλιούπολη

Abola Team