free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ντέτσικας: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Κυψέλης Μάκης Ντέτσικας.

 

Την ανοδική πορεία του δευτέρου γύρου στον τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός Κυψέλης με την άνετη επικράτησή του απέναντι στον ΑΟ Κωφών με 2-0.

Μία επιτυχία που επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίσουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους και να αναρριχηθούν βαθμολογικά, φτάνοντας στην ιδιαίτερα τιμητική  όγδοη θέση με 31 πόντους. Γεγονός, το οποίο καταδεικνύει σ εόλη του την μεγαλοπρέπεια την μεθοδική δουλειά, που γίνεται σε όλους τους τομείς τους τελευταίους μήνες. Ο τεχνικός Μάκης Ντέτσικας, μιλώντας στο «Abola.gr» επιβράβευσε την συνολική εικόνα και προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του όλο αυτό το διάστημα, δίνοντας παράλληλα το στίγμα του, ενόψει της συνέχειας:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου συνολικά για την προσπάθεια, που έχου καταβάλλει τους τελευταίους μήνες και με την απόδοση, αλλά και την εν γένει συμπεριφορά τους έχουν κατορθώσει να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα . Απέναντι στον ΑΟ Κωφών πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ, δείξαμε συνέπεια και σοβαρότητα, στοιχεία, τα οποία μας βοήθησαν καταλυτικά, ώστε να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί, που σήμαναν την Τρίτη συνεχόμενη νίκη μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Ολυμπιακού Κυψέλης, για να προσθέσει: 

«Τώρα θα στρέψουμε την προσοχή μας στην επόμενη ιδιαίτερα δύσκολη αναμέτρηση, που μας περιμένει κόντρα στην ΑΕ Περιστερίου.Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, με στόχο να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό»

 

Related posts

Κορωνίδα-Φωστήρας Καισαριανής 1-2

Abola Team 3

Ψαρρός: «Η ομάδα μας είναι οικογένεια!»

«Καρέ» έμπειρων μεταγραφών για τον Αστέρα Χαϊδαρίου

admin