free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Πάμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα!»

 

Το σύνθημα για ανάλογη εικόνα και στα επόμενα παιχνίδια έδωσε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

  

Συνέχεια στην αξιομνημόνευτη φετινή της παρουσία στον πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας έδωσε η Λυκόβρυση με την δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική της νίκη επί της Άμιλλας Περιστερίου με 2-1.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρρψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να διατηρηθεί ακλόνητο στην τέταρτη θέση του ομίλου και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και ατον δείκτη αυτοπεποίθησης σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα. 

Ο τεχνικός Κώστας Ιωάννου μιλώντας στο «Abola.gr» συνιστά υψηλό δείκτη συγκέντρωσης από τους ποδοσφαιριστές του και στα επόμενα παιχνίδια: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συγκινητική προσπάθεια που καταβάλλουν φέτος οι παίκτες μου καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Κόντρα σε μία σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, δείχνουν τρομερή  θέληση και ζήλο, στοιχεία τα οποία μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στην όλη πορεία που έχουμε πετύχει. Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δείξαμε χαρακτήρα και φτάσαμε στην ανατροπή και στην σπουδαία νίκη,η οποία θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στον τομέα της ψυχολογίας» ήταν η αρχική επισήμανση του έμπειρου προπονητή της Λυκόβρυσης, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στην Ανθούπολη. Ο αντίπαλός μας παλεύει για τηn παραμονή του και σαφέστατα αυτή η παράμετρος προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας, ωστόσο εμείς από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε καταλληλα. Θα πάμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα κι οργάνωση να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Related posts

Γκοβερίνος: «Απομένουν εννιά κρίσιμες αγωνιστικές»

Ο Άρης Καλαμακίου με το “δεξί” 3-1 τον Υμηττό

Abola Team

Λύγκος: «Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια»

Kώστας Παλαιολόγος