free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόκριση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Πανηλειακός, ΑΟ Κατοσταρίου,ΑΟ Σύρου

Ο Κυπελλούχος Ηλείας Πανηλειακός, έκανε θριαμβευτικό ξεκίνημα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, καθώς επιβλήθηκε με 5-0 του ΑΟ Σάμης στην Κεφαλονιά. Έτσι, πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη αγωνιστική, στο πλαίσιο της οποίας θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Κατασταρίου στη Ζάκυνθο.

Μόλις στο 13′ ο Μπεγλεκτσής ευστόχησε απότην άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για το 1-0 και δύο λεπτά αργότερα (15′) ο Στούπης έγραψε το 2-0 με ατομική ενέργεια και πλασέ. Στο 26′ ο Παναγιωτόπουλος έδωσε τέλος στο ενδιαφέρον του αγώνα, πετυχαίνοντας το 3-0 με κεφαλιά μετά από κόρνερ, με τον Σωτηρόπουλο να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 42′ με σουτ. Το τελικό 5-0 για την ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου σημείωσε στο 55′ ο νεαρός Βουργουντζής με κοντινό πλασέ.

Διαιτητής ήταν ο Κέκελος, με βοηθούς τους Κακατσίδη και Σούζα (Αιτωλοακαρνανίας).

ΑΟ ΣΑΜΗΣ (Βαγγέλης Μιχαλάτος): Μωραΐτης, Μινέτος (56′ Δημάτος), Θ. Νικολοβγένης (60′ Μιχαλάτος), Καπάτος, Βικτωράτος, Ν. Μωραΐτης, Α. Αμουργής (27′ Μιχαλίτσης), Κ. Νικολοβγένης, Καλλιβωκάς, Περιβολάρης, Ι. Αμουργής

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Θεοδωρακόπουλος, Παπαπέτρου (58′ Σακελλαρίου Αντ.), Μπουρνέλης, Παναγιωτόπουλος, Νιφορόπουλος, Στούπης (46′ Βουργουντζής), Σκοζάι, Χατζηστάμου (46′ Παναγόπουλος), Μπεγλεκτσής, Βλαχόπουλος, Σωτηρόπουλος.

Το εισιτήριο της πρόκρισης για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πήρε ο ΑΟ Κατασταρίου. Σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο του 7ου ομίλου, ο Κυπελλούχος Ζακύνθου επικράτησε με 2-0 του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου και θα φιλοξενήσει την επόμενη Τετάρτη (12/4) τον Πανηλειακό. 

Στο 25′ ο Λιβέρης άνοιξε το σκορ με σουτ, μετά από όμορφο συνδυασμό με τον Πατρινό, ενώ στο 53′ ο Πατρινός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, σκοράροντας από κοντά μετά από αρχική απόκρουση του Χάχαλη σε σουτ του Μαλαφούρη. Στο 69′ δεν μέτρησε γκολ του Κωστάκη, ο οποίος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 73′ αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα για εξύβριση ο Καραμαλίκης.

Διαιτητής ήταν ο Σταυρόπουλος, με βοηθούς τους Καραμέρο και Κορδάτο (Ηλείας).

ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (Παναγιώτης Γουσέτης): Θωμάς, Κάρδαρης Α., Πάνος, Κουτσουπιάς, Μαρούδας, Λιβέρης, Κάρδαρης Κ. (57′ Κωστάκης), Μεταξάς (73′ Μυτιλήνης), Μαλαφούρης (60′ Καραμαλίκης), Πατρινός, Δρόσος

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Γιάννης Ζερδεβάς): Χάχαλης, Ντινόπουλος, Ασκούνης, Καραχάλιος (57′ Γιάχο), Σπανογιάννης, Μπερτσιάς, Παπαχριστόπουλος, Δημητρίου (46′ Λάγιος), Τσάτο, Μπουλούμπασης, Ζαφειρόπουλος (65′ λ.τρ. Μπαλατής).

Η νταμπλούχος Κυκλάδων, ο ΑΟ Σύρου επιβλήθηκε με 3-1 του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, σε ματς που έγινε νωρίς το μεσημέρι (5/4) για τον 8ο όμιλο, προκρινόμενο έτσι στη 2η αγωνιστική, στο πλαίσιο της οποίας θα υποδεχθεί το Κερατσίνι την επόμενη Τετάρτη (12/4).

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Άνω Σύρου, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να καθαρίσουν την πρόκριση με δύο γκολ προς το τέλος του αγώνα. Αρχικά, είχαν πάρει το προβάδισμα στο 22′ με κοντινό σουτ του Λούσα μετά από ασθενή απόκρουση σε σουτ του Ραμπαβίλα (1-0), με τον Τσομπανέλη να φέρνει το ματς στα ίσια στο 54′ με σουτ από το ύψος της περιοχής (1-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά πέτυχαν οι Συριανοί στο 76′, όταν ο Μανουδάκης σούταρε και ο Τσομπανέλης είδε την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του και να καταλήγει στα δίχτυα του (2-1). Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Κυπελλούχους Λέσβου, δύο λεπτά μετά (78′) ο Λούσας πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα με κοντινό πλασέ, αξιοποιώντας την ασίστ του Χούρου, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 3-1.

Διαιτητής ήταν ο Βλάχος, με βοηθούς τους Καλλή (Ανατολικής Αττικής) και Βασιλάκη (Αθηνών).

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Γιώργος Ρούσσος): Βαμβακούρης, Ρούσσος Κ., Μπάμπακαρ, Μαραγκός, Μουράι, Μανουδάκης, Κώτσης (84′ Φωτεινιάς), Χούρος (89′ Κουκούλης), Λούσας, Ραμπαβίλας, Μίρτσα (65′ Κατσούλης)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Γιώργος Σπάρταλης): Τσομπανέλης Γ., Κόμβος, Γκιάτα, Χαντζέλης, Αντώναρος, Διακορώνας, Τσομπανέλης, Παρελλής (84′ Στολάκης), Φιλιανός, Σπάρταλης, Μαλακός.

 

Related posts

Λ. Αυγενάκης: «Αξιοπιστία και βιωσιμότητα με τη συγχώνευση Super League 2 και Football league»

Γιώργος Ανανίδας

Τέλος ο Μητρογιάννης από τον Αήττητο Σπάτων

Abola Team 2

Θέλει να πετύχει στον ΟΦΗ ο Ν. Παπαδόπουλος

Abola Team 3