free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Παίζουμε μία χρονιά με την Ελευθερούπολη!»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Ελευθερούπολη αναφέρθηκε ο προπονητής του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς

 

 

Πολύ σημαντικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Α’ Κατηγορία πραγματοποίησε ο Αστέρας Ζωγράφου με την δύσκολη νίκη του επί του Ιάσωνα.

Οι «κυανέρυθροι» παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να χάνουν 0-1, εντούτοις έδειξαν τρομερά ψυχικά αποθέματα στο δεύτερο μέρος. Με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και με δύο «κολλητά» τέρματα των Χρήστου Καραμάνου (62’) και Σωτήρη Στραβοδήμου (66’) έφτασαν στην ανατροπή και την σπουδαία νίκη, η οποία τους έδωσε τη δυνατότητα να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου στην Α’ Κατηγορία.

Ο τεχνικός Πέτρος Σομπότοβιτς με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» έσπευσε να σταθεί στην κρισιμότητα της επερχόμενης αναμέτρηση με την Ελευθερούπολη:

«Αναμφίβολα ήταν πολύ σημαντική η νίκη που πετύχαμε επί του Ιάσωνα. Καταφέραμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ και να φθάσουμε σε μία πολύ σημαντική επιτυχία, η οποία μας επιτρέπει να διατηρήσουμε ολοζώντανες τις ελπίδες μας για την άνοδο. Όμω το συγκεκριμένο ματς ανήκει στο παρελθόν κι οφείλουμε να στρέψουμε το βλέμμα μας στην κρίσιμη συνέχεια που μας περιμένει Η προσοχή μας τώρα,όμως επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι με την Ελευθερούπολη, όπου παίζουμε τους κόπους μιας χρονιάς. Χρειαζόμαστε απαραίτητα την νίκη, ώστε να διατηρήσουμε ακέραιες τις ελπίδες μας για την άνοδο και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι»

 

Επιστρέφουν Λέκκας και Χατζησπύρος

Ευχάριστα είναι τα μηνύαμτα που καταφθάνβουν στον Αστέρα Ζωγράφου όσον αφορά την αποθεραπεία των Χρήστου Λέκκα και Αντώνη Χατζησπύρου . Οι δύο βασικοί παίκτες των «κυανέρυθρων» ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν, με άμεση συνέπεια να επανενταχθούν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων και να τεθούν εκ νέου στα πλάνα του τενχικού Πέτρου Σομπότοβιτς. 

Αντίθετα εκτός πλάνων έχει τεθεί ορισιτκά ο Γιάννης Κυριαζής, που αντιμετωπίζει θλάση στον δικέφαλο.

 

 

Related posts

Α.Ο Γκυζιακός: Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν

Abola Team

Ελευθερούπολη: «Διαζύγιο» με Χαραλαμπίδη – «Τέλος» και ο Βουγιούκας

Nάσος Φακίδης

Καλαϊτζίδης: «Αξίζουν πολλά μπράβο!»