free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Αποκτήσαμε μία τονωτική ένεση!»

Στην σπουδαιότητα της νίκης επί της Κορωνίδας αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΠΟΨ Γιώργος Σπυράκης.

 

 

 

Ακόμη πιο κοντά στην εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της παραμονής βρέθηκε ο ΠΟΨ με την δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική του επτυχία επί της Κορωνίδας με 1-0.

Μία επιτυχία, η οποία ήρθε να τονώσει στα ύψη τον δείκτη αυτοπεποίθησης όλων στο συγκρότημα των βορείων προαστίων. Κάτι, το οποίο αποτυπώνεται ξεκάθαρα από τα λεγόμενα του προπονητή Γιώρογυ Σπυράκη στο «Abola.gr»

 «Πετύχαμε ακόμη ένα καθοριστικό βήμα. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας επιτρέπει να ελπίζουμε βάσιμα για την παραμονή μας. Αποκτήσαμε μία τονωτική ένεση και πλέον η ψυχολογία μας βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τον κόμσο μας που αποτελεί τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας μας και με την συγκλονιστική του στήριξη μας βοηθάει πάρα πολύ τονώνοντας την ψυχολογία μας. Επίσης, πολύ κοντά μας βρίσκεται και η διοίκηση, η οποία μας παρέχει τα πάντα και την ευχαριστούμε πολύ θερμά» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του ΠΟΨ, για να προσθέσει:

«Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο εκτός έδρα ςπαιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στον Νεοπεντελικό. Μία ομάδα, η οποία έχει θέσει τους ίδιους στόχους με εμάς και σίγουρα η συγκεκριμένη παράμετρος,δίνει ένα έξτρα κίνητρο, αλλά και βαθμό δυσκολίας στην προσπάθειά μας. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα».

 

Επιστρέφει ο Λεοντίου

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που καταφθάνουν στον ΠΟΨ αναφορικά με την πορεία αποθεραπείας του Σωτήρη Λεοντίου. Ο πολύπειρος πρώην άσος των Παναθηναϊκού., Ηρακλή και Καβάλας ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, με άμεση συνέπεια να τεθεί στα πλάνα του προπονητή του Γιώρογυ Σπυράκη για τις ανάγκες της αναμέτρησης με τον Νεοπεντελικό.

Δείπνο στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία παρέθεσε η διοίκηση του ΠΟΨ μέσα σε άκρως συγκινητική και οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Related posts

Η Κηπούπολη 3-0 την Αρμενική

Abola Team 3

Ανανέωσε με τον Βείζάι και απέκτησε Τσουμάγκα η Κοψαχείλα

Kώστας Παλαιολόγος

«Καμπάνες» σε παράγοντες…

Abola Team