free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μορφίδης: «Θα παλέψουμε όσο μπορούμε»

To στίγμα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας έδωσε ο τεχνικός διευθυντής των Λεόντων Βασίλης Μορφίδης

 

 

 

 

Τις θετικές τους εμφανίσεις στον δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισαν οι Λέοντες, παρουσιάζοντας άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην Κηφισιά 2010. Παρά την εντός έδρας ήττα με 1-3, το συγκρότημα του Γιώργου Μπαζώρου πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση, αφού προηγήθηκε στο σκορ, ενώ με λίγη  τύχη θα μπορούσε να είχε αποσπάσει κάτι καλύτερο. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τενχικού διευθυντή Βασίλη Μορφίδη στο «Abola.gr»: 

«Για ακόμη ένα παιχνίδι εμφανιστήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί. Απέναντι σε μία πολύ ποιοτική κι οργανωμένη ομάδα, όπως είναι η Κηφισιά 2010 πραγματοποιήσαμε γενικά καλή εμφάνιση, προηγηθήκαμε στο σκορ, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, αλλά από ένα σημείο κι έπειτα προδοθήκαμε από κάποια δικά μας λάθη, με άμεση συνέπεια να γνωρίσουμε την ήττα. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του υψηλόβαθμου στελέχους των Λεόντων, για να προσθέσει:

 

«Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται αποκλειστικά στην επόμενη πολύ δύσκολη αποστολή που μας περιμένει κόντρα στην Κηπούπολη. Αντιμετωπίζουμε στην έδρα της την ομάδα, η οποία έχει να επιδείξει το απόλυτο στα 20 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει και όπως καταλαβαίνετε, το έργο μας προβλέπεται να είναι πάρα πολύ δύσκολο. Από την πλευρά μας., όμως δεν πρόκειται να παραδοθούμε στην μοίρα μας. Θα πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό και ό,τι πετύχουμε, θα είναι θετικό. Ευχής έργον, είναι να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι»

 

Related posts

Γύρισε η γλώσσα ποδοσφαιριστή στο Λαύρα Αργυρούπολης-Πλάτωνας 2-1

Abola Team 3

Πρασσάς: «Με σεβασμό σε κάθε αντίπαλο»

Kώστας Παλαιολόγος

7 Ιανουαρίου-Ημέρα γιορτής για τον Ηρακλή Περιστερίου

Abola Team 3