free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ψαρρός: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Στη σημασία που έχει αποκτήσει για την Λαύρα Αργυρούπολης το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου αναφέρθηκε ο τεχνικός Αργύρης Ψαρρός.

 

 

Την ιδανική ευκαιρία να προετοιμαστούν κατάλληλα, ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, είχαν στην Λαύρα Αργυρούπολης, εκμεταλλευόμενοι το 15ήμερο ρεπό τους.

Αποτελεί κοινή αίσθηση πλέον στο ιστορικό σωματείο των νοτιοανατολικών προαστίων ότι όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια έχουν αποκτήσει χαρακτήρα τελικού, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρ στον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αργύρη Ψαρρού στο «Αbola.gr»:

«Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς όλες αυτές τις ημέρες, με σκοπό να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι να διεκδικήσουμε τον αντικειμενικό στόχο της ανόδου, αρχής γενομένης από το επόμενο καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει, κόντρα στον Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου» ήταν το αριχκό σχόλιο του έμπειρου προπονητή της Λαύρας Αργυρούπολης, για να προσθέσει: 

 «Απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε να φθάσουμε στο αποτέλεσμα, που επιδιώκουμε, είναι να επιβάλλουμε πλήρως τον ρυθμό μας, να έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και να παρουσιάσουμε το πάθος, που επιβάλλεται να δείξουμε σε παιχνίδια, τα οποία κρίνουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. Θέλουμε να διατηρήσουμε την ποιότητά μας και το αγωνιστικό μας πρόσωπο σε υψηλό επίπεδο και είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε»

 

 

Related posts

Ανέλαβε τον Άρη Καλαμακίου ο Θανάσης Ζαμπούρας

Kώστας Παλαιολόγος

Μπαλόπουλος: «Ο παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ζαμπέτας: «Νίκη για να εδραιωθούμε στην πρώτη τριάδα»

Kώστας Παλαιολόγος